Gag Kalender 2024 Naljakas Koer Ahter Seinakalender Selge Trükkimine Humoorikaid Kingitusi, Jõulud Ja Sünnipäevad Ja Tähtpäevad

0 Reitingud
€6.46 €12.92

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Jääda korraldatud ajal, võttes lõbus Jant Kalender 2024! Featuring praktiline paigutus koos lõbus koer disain, see kalender on piisavalt suur, et kübeke alla oluline, kuupäevad, ja see on lihtne riputada oma seinale.See muudab suurepärane kingitus idee, pere ja sõprade jaoks, kes hindavad hea nali.

Kirjeldus:

Toote Nimetus: Gag Kalender 2024

Materjal: Paber

Toote mõõdud: (ligik.)25*19cm/9.84*7.48 tolli

Kaal: umbes 120g

Pakkeleht:

1tk*Gag Kalender 2024

Märkused:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage mõõtmise hälve 1-3cm.

Vaata rohkem toote detailid

1.Kvaliteetne Paber Materjal: naljakas seinakalender funktsioone lõbus koer disain igal leheküljel, trükitud kõrge kvaliteediga paberile materjal läikiv ja selge printimise.See heledaks oma päeva ja aidata teil püsida organiseeritud ja sile.

2.Aastane Ajaviide: ilostua aastaringselt planeerimine praktiline ja lõbus kalender featuring 12 kuud pärineb Jaan Dets 2024. See on väga praktiline.

3.Tõhus Planeerimine: jälgida oma igapäevast rutiini koos Naljakas seinakalender, kergesti kirjalikult ette kohtumisi ja kunagi puuduvad olulised kuupäevad.Tema suur suurus ja puhkuse märgised teha organisatsiooni imelihtne.

4.Lihtne Riputada: meie Naljakas seinakalender, kunagi ei jäta tähtaeg ja jääda korraldatud vaevata.Armas koer fotod ja uimastamise maastiku millega oleks ideaalne valik teie kodu, töö või kool.Riputa see kuhugi ja saada 12 kuud planeerimist erinevaid koera tõuge, et hoida sind inspireeritud.

5.Laialdaselt Kasutatakse: naljakas seina kalender on täis üllatusi teha oma lähedastele naerma.See on ideaalne erilistel puhkudel nagu tähtpäevad, Jõulud ja sünnipäevad ja toob rõõmu ja naeru iga kuu.

sku: k137056

Mudeli Number Seinakalender
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…