B36C mitmeotstarbeline Memo Pad Värv Märkus Pad 10 Lehtedena/Pad Meeldetuletuste saatmise kohta, Uksed, Aknad, Seinad, Arvutid, Raamatud

0 Reitingud
€0.87 €1.75

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Omadused:

OOTDTY

täiesti uus ja kvaliteetne

VASTUPIDAV.Kompaktne ja korduvkasutatavad.Sobib oma DIY paber projekti, külalisteraamatu, journaling.Mini suurus, lihtne kaasas kanda ja kasutada.

KAASASKANTAV.Iga märkus pad suurused 3.54" x 3.14"; 10 Lehtedena/Pad.Kaasaskantav ja korduvkasutatavad, ideaalne suurus memo padjad kirjalikult märkusi.

UNIKAALNE DISAIN.Loominguline värv stiilis disain, 4 värvi optionals: Sinine; Roheline; Oranž; Punane.Ainulaadne ja eyecatching välimus teeb see on suurepärane meeldetuletus teile.Nõuetekohase suurusega oma pliiats pliiats juhul, seljakott, kirjatarbed, kott, jne.

LIHTNE KASUTADA.Kergesti kinni lindid, liimi või kleebis.Saate kleepida raamatute, romaanid, märkmik, külalisteraamat jne.Mugavaim teha märkmeid, kui lugemine, kirjutamine, õppimine,jne.

MITU KASUTAMISE MEETODID.Kvaliteet paber materjalid, lekkiv ja kirjutada ladusalt.Kasutada meeldetuletuste saatmise kohta, uksed, aknad, seinad, arvutid, raamatud, vee pudelid, peeglid.Suur õpetajatele, üliõpilastele, office naised/mehed, lugejad, kirjanikud jne.

Tehnilised andmed:

Materjal: Paber

Värv: Sinine; Roheline; Oranž; Punane

Tüüp-A: Sinine Värv

Tüüp-B: Rohelise Värvi

Tüüp-C: Oranž Värv

Tüüp-D: Punane Värv

Märkus Paberi Suurus: Umbes. 9x8cm/3.54x3.14in

Lehe Maht: 10 Lehtedena/Pad

Kaal: Umbes. 20g

Pakett Sisaldab:

1 Tükk Portable Teadmiseks Pad

Märkus:

1.Palun lubage 0-1cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.pls veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise.

2.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Aitäh!

sku: k7364

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…