3D Memo Pad 3D märkmepaberi Raamat Raamatu Skulptuur Maastiku Creative 3D märkmepaberi Raamat Armas Kleepuv Märkus Pad Kodu

0 Reitingud
€19.20 €53.33

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Meie 3D-memo notepads funktsiooni suure täpsusega graveerimine, ideaalne kasutamiseks nii kleepuv märkmed ja järjehoidjad.Lõõgastuda ja de-stress kasutamise ajal, see uuenduslik notepad.

Nimi: 3D Märkmete

Toote materjal: spetsiaalne raamat

Tase: 150 taset

Toote suurus: umbes 9x9x5.2cm

Kaal: umbes 220g

Nimekiri:

3D Memo Pad x1

Vaata rohkem toote detailid

1.Hea Vastupidavus: Tänu oma kõrge-täppis-graveerimine ja kruvi salvestamist, see 3D Memo Pad ei ole lihtne deformeeruda või lagunema.Tema eriline raamatu materjal tagab kerge rebimine lõhkumata.

2.Suurendada Oma Tootlikkust tõsta: Optimeerida oma tööd ja vaba aega, kasutades mitmekülgne 3D Memo Pad.Kasutada märkmete ja järjehoidjad, et tähistada olulisi lehekülgi, või salvestada oma lugemisel kogemust ja sujuvat üleminekut oma järgmise lugeda.

3.Kunstiline 3D Memo Pad: Nautige lõõgastavat ja de-rõhutades kogemus see ilus ja praktiline memo pad, mis on kogumise ja mälestus tähtsust.

4.Laialdaselt Kasutatakse: Kas teil on elutuba, uuring, kool, ametid, või magamistuba, see memo pad on lisada mõned lõbus ja värvi oma ruumi.Suurendada tootlikkust ja inspireerivad innovatsiooni, see on lõbus ja mitmekülgne tööriist.

5.Ilus kingitus: See 3D memo pad on ideaalne kingitus vanematele, sõpradele, lapsed, sõbrad on ystävänpäivä, aastapäev, sünnipäev või mõni muu sündmus.

sku: k116531

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…