Penaali Topelt Kihi Suure Mahutavusega Klassifikatsioon Ladustamise Pencilcase Veekindel Lõuend Meik Kott, Pliiats Kotti Pen Kott

0 Reitingud
€2.57 €5.98

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Penaali Topelt Kihi Suure Mahutavusega Klassifikatsioon Ladustamise Pencilcase Veekindel Lõuend Kooli Meik Kott, Pliiats Kotti Pen Kirjatarvete Ladustamise Kott

Vastupidav ripstop penaali valmistatud kõrge-kvaliteet polüester, kellel on tugev roostevabast terasest tõmblukk pullers lihtne haare ja kontrolli.

Super suur võime mitme kupeed ja elastsed rõngad, saab salvestada ja korraldada kuni 100 pliiatsid või pliiatsid, samuti muude kirjatarvete kirjed.

Unikaalne disain võimaldab hõlpsat juurdepääsu ülalt või ees klapp, täiendav käepide kaasaskandmiseks.

Multifunktsionaalne penaali, mida saab kasutada mitmesugustel eesmärkidel, mistõttu see on suurepärane kingitus täiskasvanutele, kirjanikud ja kunstnikud.

Puhas ja nõuetekohase hoiustamise compartmentalized disain ja kolm lukuga sõltumatu ruumi kirjatarvete kirjed.

Kirjeldus:

Tutvustame meie ainulaadne ja vastupidav penaali, mille eesmärk on täita kõik teie ladustamise vajadusi.Valmistatud kõrge-kvaliteet polüester, see ripstop penaali tagab kauakestva kvaliteedi.Metallist tõmblukk pullers pakkuda on lihtsam grip ja kontrolli.

Koos oma super suure võimsusega, see pliiats juhul mahutab kuni 100 pliiatsid või pliiatsid, koos muude kirjatarvete kirjed nagu käärid, märkmete, kustutuskummid, ja lindid.Sisemine struktuur, omadused elastsed rõngad ja mitu sektsiooni, lihtne organisatsioon.See on isegi ruumi kalkulaatorid, valitsejad ja klammerdajad.

Pliiatsi puhul on loodud mugavust silmas pidades.Seda saab avada ülevalt või ees klapp, mis sisaldab 5 teenindusaegade sageli kasutatakse ajama.Lisaks on ekstra käepide küljel on lihtne teisaldamist.

Ei ole lihtsalt pliiats juhul, see teenib mitut eesmärki.See muudab suur kingitus lõpetamiste, sünnipäevad, tagasi kooli, või reisida.Selle puhas ja korrektne disain tagab selle, et teie kirja on alati organiseeritud ja kergesti kättesaadav.

Vali meie multifunktsionaalne penaali stiilne ja praktiline salvestamise lahendus.

Kirje Nimetus: Penaali

Materjal: Polüester

Omadused: Kahe Kihi, Suure Võimsusega, Multifunktsionaalne

Suurus Andmed:

L: 22cm/8.66", W: 12.5 cm/4.92", H: 10 cm 3.94" (Ligik.)

Märkused:

Tänu valgust ja ekraani seadistus erinevus, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.

Pakett Sisaldab:

1 x Pliiats Juhul

sku: k7213

Päritolu Mandri-Hiina
Uuendus Jah
Kasutamine Koolid & Kontorid
Materjal Kangas
suurus Other
Tüüp Pliiats Kotti
Vanus >6 AASTAT VANA
Mudeli Number PUUDUB

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…