Armas Suure Mahutavusega penaali 3D Dinosaurus UFO Astronaut Disain Jõulud Kingitus Õpilased Lapsed

0 Reitingud
€4.49 €6.71

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

SDI99 Cartoon Kirjatarvete penaali Multifunktsionaalne Sm Pen Kott Omanik Jõulud Kingitus Õpilased, Lapsed SDI99

Toote Spetsifikatsioon:

Omadused:

Suure Võimsusega: oma avar interjöör, see pliiats juhul saab hoida kõiki oma lemmik ja liikumatuid objekte, alates sulepead ja pliiatsid, et kustutajad ja sm-i.

Mugav Kupeed: mitme kupeed, see õpilase penaali võimaldab teil korralikult korraldada oma sulepead, pliiatsid, kustutuskummid, ja muud koolitarbed.

Suurepärane Kingitus Idee: Üllatus teie sõbrad, pere ja naabrid selle stiilse ja praktilise pliiats kotti, ideaalne kingitus teismelistele ja kõigile, kes vajavad tõhusat mäluhalduse.

Vastupidav ja Korduvkasutatav: Meisterdatud hea kvaliteediga oxford riie, see pliiats kott on ehitatud vastu pidama igapäevases kasutuses, tagamaks, et sinu asjad on kaitstud ja turvaline.

Müügijärgne Teenindus: Kui teil on küsimusi pärast toote, võtke julgelt meiega ühendust ja me pakume teile rahuldavat vastust.

Tehnilised andmed:

Materjal: EVA

Suurus: 25cm * 12cm * 8cm

Märkused:

Palun lubage veidi vigade tõttu manual mõõtmise ja erinevate monitoridega.

Pakett Sisaldab:

1 * Penaali

1,Umbes Laevandus: Kui tellid toote, siis me laeva ostu jooksul 3-4 päeva jooksul.Kui teil on erilisi nõudeid,palun jätke meile sõnum või võtke meiega otse. 2,Umbes Tagastamise: Kui kaup on kahjustatud transiidi, võite selle tagastada 7 päeva jooksul.Kui taotletakse toetust,peab ostja saada kinnitust müüjalt. 3,Umbes Wholesale ja Dropshipping: hulgi, siis pakume tasuta või express shipping, mis võtab vaid 3-8 päeva, et jõuda.Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite. 4,Kuidas ma saan jälgida minu pakk?: Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks) 5,Mida ma saan teha, kui osta kaitsmise aeg on otsa?: Kui teie ostu kaitsmise aeg hakkab otsa saama, siis võta meiega ühendust ja saame aidata teil laiendada seda.Nii et teie raha ei lähe minu konto.

sku: k39636

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…