304 Roostevabast terasest ekraani jahu ekraani tatar naha ekraani standard, test proov saal 8 20 30 40 60 80 120 200 300 500mesh

0 Reitingud
€11.13 €31.79

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

304 Roostevabast terasest ekraani jahu ekraani tatar naha ekraani standard, test proov saal 8 20 30 40 60 80 120 200 300 500mesh

Toote Tutvustus:

Toote nimetus:Roostevaba Teras Võrgusilma Ekraan

Materjal: 304 Roostevabast Terasest (toote pind on vaba galvaanilise katmise ja kasutamine on ohutu ja hügieeniline)

Toode läbimõõt: 10cm / 20cm vabatahtlik

Toote kõrgus: 5cm

Kuidas valida m esh ekraan:

1), Jahu sõelutakse kasuta tavaliselt 40 silma, 50 silma-või 60 võrgusilma;

2), Mask pulber sõela ja traditsiooniline Hiina meditsiin pulber ekraani tavaliselt valida 60 võrgusilma kuni 120 juhataja;

3), Pärl pulber ekraani tavaliselt vastavalt paksus pulber valida 100 võrgusilma 150 võrgusilma;

4), Soja kasuta tavaliselt 5 silma, mung bean kasutada 10 silma, riis tavaliselt valida 12 mehs, hirss tavaliselt kasutada 20 silma, seesami kasutada 20 võrgusilma;

5), Tenebrio molitor sõela tavaliselt kasutatakse 12 silma, putukate murulauk ekraani tavaliselt kasutada 30 silma

Pakkeleht:

1 x Roostevabast Terasest Võrgusilma Ekraan

Pange tähele:

1) toote suurus on käsitsi mõõdetud, palun lubage viga 1-5mm.

2) Kui teil on vaja erineva võrgusilma või sobivad, või ei tea, kuidas valida, mida teil on vaja, võtke julgelt meiega ühendust.

Tänu oma shopping!

1. Kohaletoimetamine Tingimused:

Tavaliselt, et saadetakse jooksul 3-7 tööpäeva.Vaikimisi laevandus meetod on Lennupostiga (20-35 päeva).

Kui soovite kiiremini shipping, näiteks: EMS/DHL/UPS/TNT/Fedex või muud laevandus meetodeid, mida soovid, sa pead maksma täiendavat postikulud.

Kui tellida, siis palun valida tarneviisi soovid meie poest.Meie saadame teile jälgimise numbri tellimuse loetelu või saata e-posti teid.

Seoses üleandmise kuupäev vedu: Enamik riike/piirkondi, toob kohale 30 päeva jooksul, ja mõned riigid/piirkonnad võtab kauem aega (kuni 60-90 päeva).Nii et kui sa ei saa oma selleks aega, siis palun võtke meiega ühendust esimesel (ära tõsta vaidluse ülepeakaela).

2. Tagasiside

Meil on väga lahke ja aus müüja!Kui soovid meie esemed, palun ärge kartke andke meile 5-tärni läbi.

Aga kui mingil põhjusel te ei ole rahul meie esemed, palun ärge jätke halb vaadata otse, teil on vaja ainult meiega ühendust, ja me püüame oma parima, et rahuldada teie või hüvitada teile.

3. Klienditeenindus

Sest teie rahulolu on meie eesmärk.Palun ärge jätke mõni negatiivne või netural tagasisidet või avada mis tahes vaidlus Kristiaed.ee ilma kommunikatsioon.Aitäh!

Me usume, et meie suhtlemine ei lahenda probleemi ja ei lase sul alla.

Sa tead mis tahes negatiivne või netural või vaidlus, täiesti teeb haiget bothsides, ja siis ei lase probleemi tegelikult lahendada.Nii et palun võtke meiega ühendust.

Tänu eri ajal ja Hiina vahel ning teie asukoht, mõnikord meie vastus võib viibida 6-10 tundi.Meie tavapärane töö on esmaspäevast laupäevani, nii et teie sõnum on vastas jooksul 1-2 tööpäeva jooksul hiljemalt.Palun ole kannatlik!Täname mõistmise!

4. Tagastamise Poliitika

Oleme alati kontrollida kauba hoolikalt enne shipping, kuid tooteid võib olla kahjustatud ajal pikka aega, transport.

Kui leiate mingeid kvaliteedi probleeme, mis on tootega,siis palun võtke meiega ühendust 7 päeva jooksul pärast kauba.Me lahendame probleemi.

Mingil põhjusel, kui tahad lihtsalt tagasi toodete, palun võtke meiega ühendust 7 päeva jooksul pärast kättesaamist.Klientidele on vaja ainult hoida toodet selle algne seisukorras ja maksta tagasi merevedude kulusid.Tagastame raha kogu summa pärast tagastatud toode.

Maksame pärast saame tagasi kirjete hea kvaliteediga.Palun võtke meiega ühendust naasid ühtki toodet.Pange tähele: kliendi prahiraha ei tagastata ning tagastatud kauba kannab klient.Täname arvestades meile .

5. Firmast

Oleme alati pakkuda oma klientidele kõrgeima kvaliteediga toodete ja teenuste kvaliteet.Loodan, et teil kõigil on õnnelik shopping meie poe.

Aitäh!

@BUYNOW Globaalne Meeskond

sku: k71733

Sildid: 304 roostevabast terasest proovi ekraan, 304 roostevabast terasest, jahu ekraan, 500mesh, colanders kurnad

Tüüp Colanders & Kurnad
Mudeli Number BN29122022A
Metalli Tüüp Roostevaba Teras
Funktsioon Varuta
Toote Nimetus Roostevabast Terasest Võrgusilma Ekraan
Päritolu DE(Päritolu)
Materjal kõrge kvaliteediga roostevabast terasest

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…