Laste Silikoon Placemats Väikelapse Toidukorra Toidu Matt Söögilaud Kaasaskantav Ja Korduvkasutatavad Lapsed Placemats Silikoon Placemat Eest

0 Reitingud
€1.78 €3.55

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

See silikoon toidu matt on täiuslik oma lapse mealtime.See on valmistatud toiduainete-silikooniga, mis muudab nonstick, vastupidav ja lihtne puhastada.Te saate seda kasutada placemat, küpsetamine matt või käsitöö vaip.See on veekindel ja nõudepesumasin ohutu, nii et sa ei pea muretsema lekkinud ega plekke.Tegemist on eri värvid ja suurused vastavalt oma vajadustele.Et sinu täna ja nautida kiusame vaba söögituba kogemus oma lapsega.

Kirjeldus:

Materjal: Silikoon

Toote kaal: umbes 220g

Toote suurus: umbes 40*30cm/15.7*11.8 aastal

Pakkeleht:

Silikoon placemat*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Korduvkasutatav Materjal: Silikoon placemats on tehtud toidu-silikooniga ja on kauakestev, soojuse-vastupidavad ja ohutu kasutada.See saab tulla puutu toiduga otseselt kokku ja parandada oma ja oma laste tervist.

2.Piisavalt suur: See silikoon toidu matt on kavandatud, et muuta oma elu lihtsamaks.Ta saab kokku ja selgitas sekundit, ja see sobib iga kott või sahtlis.See on suur suurus 40cm*30cm, mis pakub sinu lapsele puhas söömine ruumi.

3.Koos Groove: selleks, et peatada suppi voolab, silikoon placemat lisab soonega disain.Ei libise placemat parandab ka füüsilise staatiline hõõrdetegur, ei libise, ja veekindel funktsioone, mis võimaldab tal olla kindlalt fikseeritud lauale.

4.Erinevaid Rakendusi: Need silikoon matid on ideaalne toidu valmistamiseks, tortide küpsetamine, või valmistamine, fondant.Kas teil on vaja saia jalamatid, fondant, jalamatid, või toidu valmistamisel matid, need matid on teile kaetud.Nad pakuvad ka lihtne puhastamine ja hoidmine.

5.Lihtne Puhastus: See silikoon toidu matt võtab minimaalselt ruumi, kui te veeretate seda üles ja hoidke seda.Sest see on nõudepesumasin ohutu ja lihtne puhastada käsitsi, see hoiab teie köögi-ja sanitaartehnika.

sku: k75668

Materjal Silikoon
Kuju Ristkülik
Stiil Klassikaline Stiil
Mudeli Number Extra Suured Silikoonist Matt
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…