Jalutuskepid Matkamine Alumiinium Trekking Kinni Reguleeritav Randmepael Trekking Vajadused For Trekking

0 Reitingud
€7.90 €11.29

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Need kokkupandav trekking pulgad on ilmastikukindel ja seda on lihtne käsitseda, tagades mugava matkamine.Süsinikterasest anti-hõõrdumist nipp tagab sujuva trekking kogemus.

Tehnilised andmed:

Nimi: Teleskoop trekking pole

Materjal: Lennundus hinne alumiinium

Osalaiuste arv: kolme ossa:

Käepideme materjal: Kork-nagu EVA käepide

Toote mõõdud: (ligik.)62-135cm/24.41-53.15 tolli

Vihje materjal: carbon terasest anti-hõõrdumist nippi

Toote kaal: umbes 240g

Lukustussüsteem: Tugev väline lukk

Pakkeleht:

1tk*Teleskoop-trekking pole

Vaata rohkem toote detailid

1.Vastupidav ja Ilmastikukindel: Meisterdatud vastupidav ja ilmastikukindel alumiinium, see teleskoop trekking masti on erakordselt vastupidav ja kauakestev.Oma kerge konstruktsiooni on lihtne kasutada ning transportida, isegi kõige keerulisem suusarajad.

2.Paranenud Stabiilsus: Kogemus mugav käepide koos selle anti-slip ja kork-nagu EVA käepide, mis vähendab käte väsimust.See kokkupandav trekking masti on vastupidav hõõrdumisele ja sobib mis tahes maastikul.

3.Kõrguse Reguleerimine: Kohandada oma matkamine vajab meie teleskoop trekking masti kõrguse skaala disain.Kergesti reguleerida pikkus walking stick parem jalgsi efektiivsust ja ohutust.Masti kohaneb erinevate kõrguste ja tagab maksimaalse mugavuse asioidessasi matkamine.

4.Täiustatud Stabiilsus: Pingutuseta läbida mis tahes maastikul turvaline lukustusmehhanism ja karm disain.Kogemus ideaalne kontrollida ja vähendada vibratsiooni nende trekking postid meestele.

5.Lai Kasutusala: Featuring tugev haare, süsinikterasest, anti-hõõrdumist nippi ja reguleeritav randmepael, nad pakuvad mugavust ja turvalisust kõik pinnad.Meisterdatud kerge ja vastupidav alumiiniumist, need mastid on ideaalne tahes väljas seiklus.

sku: k7030

Käepideme Materjal Kummist
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…