Telkimine Pliit Adapter Kanister Omanik Telkimine Tarvikud Väike Pliit Adapter Propaan Silindri Koppel Kanister Õli Paak Telkimine

0 Reitingud
€5.96 €8.51

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Muuta oma ahju tank kergust, kasutades meie Ahju Tank Converter.Paigaldatud pingevabalt oma top roostevabast terasest, pikendatud käepidemega, see võib olla voltimata ja kasutada erinevaid mahuti suurust, mistõttu on ideaalne lai rakendused.Plus, see on vastupidavad pinge, tagades pikaajalise kasutamise.

Tehnilised andmed:

Nimi: Telkimine Pliit Adapter

Materjal: alumiinium, Messing, Roostevaba Teras

Toote Kaal: umbes 625g

Toote Mõõdud:

Voltimata: umbes 28*4.5*7cm/11.02 * 1.77 * 2.75 aastal

Salvestatud: umbes 28*4.5*5cm/11.02 * 1.77 * 1.96 aastal

Omadused: mahub neli silindrid.Samal ajal varustavad kaks ahjud kasutamiseks.See võib olla ka koormatud (1/2/3) balloonide kasutamise eest.Ei ole tagurpidi voolama.

Pakkeleht:

1* Telkimine Pliit Adapter

Või

1* Topelt Mutter Vaherõngast

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Vaata rohkem toote detailid

1.Vaikne Cooking: Paigaldada Telkimine, Pliit Adapter lihtne kontrollida üle oma leek.Saate pöörata kohandada väljundi suuruse mõlemal pool adapter, tänu oma paigaldatud reguleerimise lüliti.Lüliti on sõltumatu, mis tähendab, et sa saad vahetada lihtsalt vahel ahjud või laternad, ilma et see mõjutaks surve.Nautida kiusame vaba väljas keetmine see mitmekülgne adapter.

2.Sujuv Ülekanne: top roostevabast terasest, pikendatud käepidemega ja kiire puldiga tank liides käesoleva telkimine pliit adapter oleks lihtne käsitseda ja liikuda.45 kiire paigaldus disain tagab turvalise kinnitamise teie pliit, kuigi suletud struktuur takistab lekkimist töötamise ajal.

3.Hooldatud Väljund: täpsusega niidi lõikamine pliit liides, meie telkimine pliit adapter annab tugeva ja stabiilse ühenduse oma ahi.Põhja kokkuklapitavad bracket funktsioone automaatse sulgemise funktsioon, säilitades seega väljund, kui voltimata.Kasuta seda kindlalt sees või väljas.

4.Lai kasutusvaldkond: Meie Telkimine Pliit Adapter võimaldab teil ühendada piknik põletid, et propaan, või segatud tankid.Selle õmblusteta ühilduvuse ja stabiilne jõudlus võimaldab kerge leek korrigeerimine, mistõttu on väärtuslik aksessuaar matkamine, kalapüük, ja rohkem väljas tegevust.

5.Täiustatud Jõudlus: Meie telkimine pliit adapter on mõeldud ergonoomilise struktuuriga, mis tagab muretu seadistamist.Kaasas leekiaeglustavad kummist pakitud terasest traat, topelt otsaga mutter ja laiendamine toru, mis on tihedalt seotud progressiivse suhe tagada turvaline ja stabiilne ühendus.

sku: k14577

suurus M
Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Tasku, Multi Vahendid

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…