Väike Puust Tahvli Toidu märgistus Tahvli Märke 20PCS Korduvkasutatavad Tabletop Märk Toidu märgistus Pulmad teadetetahvel Tabel

0 Reitingud
€6.12 €17.02

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

See väike blackboard on täiuslik iga kord.See on ohutu ja stabiilne ning on palju kujundeid.Lihtne kaasas kanda ja salvestada, see sobib pulmad ja teeb täiuslik kingitus.Saada loov ja lase oma kujutlusvõimet metsikuks selle mitmekülgne aksessuaar.

Kirjeldus:

Nimi: Mini Tahvlile Kirjutama

Materjal: Puit+PVC tahvli vineeri

Üksikute suurus: (ligik.)10*7.5*0.25 cm/3.94*2.95*0.1 tolli

Üksikute kaal (ligik.) 12.5 g

Pakkeleht:

Väike tahvli*20

Bracket*20

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud.

Vaata rohkem toote detailid

1.Usaldusväärne Materjal: Luua lugematu sõnumid meie mini tahvlile märke, kasutades selleks kriit või vedelik kriit.Valmistatud tugevast puidust, need on korduvkasutatavad, ohutu, ja pühi puhastada lihtsalt niiske lapiga tagada pikaajaline kasutus iga kord.

2.Erineva Kujuga: Tõsta oma loovust meie Mini Tahvlile Märke.Uurida Mitmekülgne Kujundeid 20 mini blackboards saadaval ristküliku -, laineline, ja uhkete hulknurgad.Vali oma stiil ja väljendada oma loomingulisi märgib nende blackboards rohkelt ruumi.

3.Mugav kaasas Kanda: Iga mini tahvlile märk on eraldi pakendatud ja kaasas eemaldatav kokkupandav seista, et vältida kahju.Saate hõlpsasti salvestada need originaal karp, ootab teie järgmisel korral.Suurus on 10*7,5 cm, täiuslik iga kord.

4.Lai Rakendus: Kuusk üles oma erilised hetked koos nende mini chalkboards.Kasuta neid nagu tabelis numbrite paigutamise kaardid, või isegi taime teenetemärgi logod, et lisada unikaalne touch oma pulmad, pidu või sündmus.

5.Sisukas Kingitus: Loo võlu on igal juhul või ruumi, kus need mini tahvlile märke.Ideaalne käsitöö armastajad, lapsed, kodu entusiastid, ja poole inimesed, need tulevad praktilised tarvikud, mis aitavad suurendada teie loovust.

sku: k6726

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…