Stain Remover Rull Kodu Puhastamine Agent Nr Pesta Pesu Õli tugev Plekk Eemaldamine Puhastamise Tarvikud Teksad Riided Püksid

0 Reitingud
€4.52 €9.05

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1.Otsene Plekk Võitleja: hüvasti karmid plekke selle efektiivne plekkide eemaldaja rull.Ei ole vaja pesta riideid, libistage sõrme ekraanil ära õli plekid ja mustuse otse oma palli disain.Säästa aega ja energiat, tagades samas sundimatu ja plekkide eemaldamine ei kahjusta kangast.

2.Mitmeotstarbeline Disain: Tänu hoolikalt segatud valem, meie stain remover rull on ohutu kasutada mitmesuguseid kangaid: alates puuvilla polüester, lina, et sulejoped, ja isegi kauboikaabusid.Hüvasti karmid plekke muretsemata kahjustab oma riideid.

3.Lihtne teha Stain Remover: Võtke ideaalne reisikaaslane teiega, võimas stain remover rull.Mugavalt suurusega koos 50ml võime, see on lihtne teha ja täiuslik õues hädaolukorras.Kompaktne ja vastupidav disain likvideerib kõik muretse lekkinud ega plekke.

4.Lihtne Plekk-Protsess: Glide rulli pall üle plekk vabastada puhastus lahendus ja lase tal leotada paar minutit.Lihtsalt pühkige ära koe puhas pinnad.

5.Taaselustamise Valem: Tõsta oma pesu mängu meie stain remover rull, mis on rikastatud looduslike taimede ekstraktid.Värskendav lõhn lisab puhastus kogemus, jättes teile riideid, mis tunne ja lõhn hämmastav.

Kirjeldused:

Meie õli stain remover on valmistatud looduslike taimeekstraktide ja seda on kerge kaasas kanda kuhu iganes sa minna.Lihtsalt kohaldatakse, oodake paar minutit ja pühkige maha koe.Mitte rohkem õli, peitsi hävitavad oma riided!

Kirjeldus:

1.Toote nimetus: Plekk eemaldamine rull palli

2.Sobib: igasuguseid uusi plekke

3.Tehnilised andmed: 50ml

4.Toote mõõdud: (ligik.)4*4*11cm/1.57*1.57*4.33 tolli

5.Peamised ülesanded: Koheselt eemaldada erinevaid plekke ilma pesemine, kompaktne ja mugav

Pakkeleht:

1tk * Riided Õli Stain Remover

Märkused:

1. See toode ei sobi kasutamiseks siid, vill, nahk, rõivad, mis hajub, kui puutuvad kokku vee, või rõivad, mis moodustavad vesimärgid, kui puutub kokku veega.

2. Teadmata materjale, proovige seda nägemata koht riided ette, et kinnitada, et ei ole pleegib või muid ebatavalisi nähtusi enne kasutamist.

3. Palun hoidke toodet jahedas, kuivas kohas ja kättesaamatus kohas.

4. Kui see kogemata sattumisel silma või suhu, palun viivitamatult loputada rohke veega.Kui te ikka tunnete ennast halvasti, palun pöörduda arsti poole õigel ajal.

5. Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

6. Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

sku: k6710

Arv, Tk 1TK
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…