Metall Tõmbab Meelitada 10g-100g Kaldal Casting kalasöödaks Trall Kinnitusseadmed Wobbler Pesca Cebos Jigging Lurre Merevees Peche Isca

0 Reitingud
€0.54 €1.21

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

Võtke merekalapüügi järgmisele tasemele meie 10g-100g Kinnitusseadmete Mere Kalapüük Kaldalt Valu Raud Plaat.See mitmekülgne raud plaat meelitada on mõeldud aeglane jigging, kaug-ja casting, ideaalne suunatud mere bass ja barracuda nii päeval ja öösel kalapüük seiklusi.

Pilkki on saadaval vahemikus kaalud, alates 10 100g, mis võimaldab teil kohaneda erinevate kalapüügi tingimused ja sügavamal.Selle kompaktne ja voolujooneline disain tagavad optimaalse kontrolli ja täpsust ajal heidab, mis võimaldab katta suurema kalapüügi valdkonnas.

Raud plaat meelitada on meisterdatud öö kuma funktsioon, mis võimaldab paremat nähtavust hämaras valguses.Selle helendav efekt meelitab kala kaugemalt ja suurendab teie võimalusi eduka streigi, isegi tumedam kalapüügi keskkond.

Featuring aeglane jigging tegevus, see meelitada imiteerib liikumist vigastada baitfish, vallandades röövellikud instinkte lähedal kala.Ettearvamatu liikumine ja elutruu välimus raske kala seista silmatorkav see köitev sööt.

Mõeldud kaldal valu, see rauast plaat meelitada on ehitatud vastu pidama rasketes tingimustes ja merevees kalapüügi.Kvaliteetne konstruktsioon tagab vastupidavuse ja pikk-püsivaid tulemusi, isegi kui vastamisi agressiivse lööb ja krobeline meri tingimused.

Teravad konksud ja turvaline hookset, võid julgelt lahing ja maa suurem kala liik.Mitmekülgsuse 10g-100g Kinnitusseadmete Mere Kalapüük Kaldalt Valu Raud Plaat teeb see oluline vahend mis tahes mere angler, kas te olete kogenud pro või algaja, kes soovivad suurendada oma kalapüügi oskusi.

Toote Nimetus: Kishi Turist Raud Keelata Teede-Aasia sööt

Materjal: plii

Värv: nagu on näidatud joonisel

Suurus: nii nagu on näidatud joonisel

Pakett sisaldab: 1*Luya sööt (saadaval valikud)

Märkused:

1. Palun lubage 0-1 tolli vea tõttu, käsitsi mõõtmine.Täname oma arusaamist.

2. Monitorid kalibreerimata sama, punkt värv kuvatakse fotosid võib näidates veidi erinev tegelik eesmärk.

sku: k5933

Positsioon Ookeani Kalapüügi Paat
Brändi Nimi JTZTF
Kategooria MEELITADA
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…