Tennis Teenida Treener Rockible Tennis Treener Masin Palli Ja String Rockible Tennis Treener Masin Tennis Koolitusabi

0 Reitingud
€1.38 €3.63

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Meie tennis treener on suurepärane kingitus iga kord.Selle vastupidav konstruktsioon talub range koolituse, samal ajal kui tema hea elastsus paraneb teie roheline teenida ja palli silmatorkav võime.

Omadused:

Toote materjal: PE

Toote kaal: 130g

Toote suurus: 30cmx20cmx8cm/11.81*7.87*3.15 tolli

Nimekiri:

1x Treener

1x Palli

1x Venitada Köis

Vaata rohkem toote detailid

1.Kestvus Tagatud: kvaliteet materjal PE kasutatakse käsitöö käesoleva tennise treener tagab see võib kesta kõige range koolituse, mis annab teile optimaalse tulemuslikkuse ja pikaealisus.

2.Suur-löögikindel: Meie tennis treener on valmistatud vastupidavast materjalist, mis talub tugevaid vajutusi ja tormise ilmaga.See on hea elastsus ja 40 augud optimaalse õhuvoolu ja põrgatama.Plus, see on teravdatud värv, mis muudab lihtne kohapeal väljas.

3.Lihtne kohaldada: Tõsta oma tennise tava, kiusame vaba mugavuse kasutades seda treener.Lihtsalt kinnita pall elastne pael ja hakata pihta vabalt, ilma partneri vajadus või pealevõtmine pallid.Lihtne kasutada ja parandada oskusi, ootavad!

4.Parandab Tennis Oskused: selle tennis treener, võite parandada oma rohelise teenida ja palli silmatorkav võime, samuti oma kiirust, käe-silma koordinatsiooni, vastupidavust ja mängides võime.Kas olete algaja või professionaalne, see tennis treener aitab teil võtta oma mängu järgmisele tasemele.

5.Suurepärane kingitus: Üllatus tennis harrastajatele erilistel puhkudel seda peavad-on tennis treener.Ideaalne algajatele, see on lõbus, praktilise ja intuitiivse sport vahend.Ideaalne soolo tavade või koos sõbraga.

sku: k9606

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…