20PCS Süsinik Terasest Naelad Õmbluseta Baseboard Paigaldus Kõrge Tugevuse Ühe Pea Kaks-viis Riistvara Non-Marking Küüned

0 Reitingud
€0.53 €1.06

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Toote nimetus: Ühes peas kaks-viis õmblusteta küünte

Toote suurus:Küüned pikad 2.85 cm/1.122 aastal

varrukad pikad ja 6 cm/2.362 aastal

Toode värv: kiip

Toote materjal:metall

Toote omadused:

1. Ühe otsaga kahepoolne õmblusteta küünte kick liin: See kick rida funktsioone ühe pea ja on mõeldud olema paigaldatud jätmata nähtavaid märke või augud.

2.Õmblusteta lamba pea küünte kaks-sammu kick liini paigaldamine: See kick liini kasutab õmblusteta lamba pea küüned ja saab paigaldada kaks sammu, ilma et oleks vaja puur-või luues augud.

3.Nr-puurida küünte paigaldamine: kick liin saab paigaldada ilma et oleks vaja puur-või luues augud, mistõttu on mugav ja kiusame-vaba valik.

4.Õmblusteta paigaldus: kick liin on kavandatud paigaldada sujuvalt, tagades puhta ja viimistletud ilme ilma nähtavate märkide või puudused.

5.Mugav ja lihtne paigaldus: mis nr-puurida küünte paigaldamise meetod, paigaldus kick line muutub kiire, mugav ja muretu, säästes aega ja vaeva.

Ettevaatusabinõud:

1. Nagu me kõik teame , eri arvutite ekraani värve erinevalt, värv tegeliku objekti puhul võib pisut erineda järgmisi pilte.

2. Kui teil on tunne, raske valida suurus, võite julgelt ühendust mewe annab teile mõned soovitus, kuid see on teie jaoks viide ainult.

Saadetis sisaldab:

20 tk Ühe pea kaks-viis õmblusteta küünte

tere, kutid, tänan külastamast minu pood.kui te soovite osta rohkem kui meil, mis on loetletud, siis palun võtke meiega ühendust.me olema valmis vastus sulle ASAP.

sku: k5596

DIY Tarvikud Puidutöötlemine
Materjal Teras
Mudeli Number Riistvara Süsinik Terasest Naelad Õmbluseta Paigaldus
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…