90pcs Multifunktsionaalne Riist Raskeveokite Jaoks Levy Pilt Rippus Komplekt Koos Küünte Foto Raami Peegel Seina Konksude õlimaal

0 Reitingud
€4.11 €5.15

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Omadused:

【Pilt rippus kit】Riputa üles, et mitu kaadrit, pilte, joonistusi ja rohkem oma seina meie 90 töö kit haagid, naelad.Pildi riputamise konksud on valmistatud rauast metallist.Raskeveokite pilt konksud raske seinad on vastupidav ja tugev.

【Sobib rippus pilt】Me lisada veel küüned koht tööriistad sa juba ise nii saad kõige paremini välja oma komplekt!Sobib riputamiseks raske peegel, pilt, foto, maali, lõuend, post, kella jne.

【Paigaldus kergesti】Augud disain tagab suurema stabiilsuse, lihtsalt kasutage kruvisid, kruvi foto raami, lihtne paigaldada, kruvid on nii väike, et nad ei kahjusta seina, kui kruvid seinale.

【Koos ladustamise kasti】Konks riputamiseks pilt on tavaliselt kasutatakse kodus,kontoris,koolis ja restoranid jne.Pildi raami konksud sobib magamistuba, elu tuba ja koridorid.See on pakitud läbipaistva plastikust kasti.Lihtne ladustada.ei ole kerge kaotada.

【Jaoks kaalud 30 lb】Lihtne kasutada, ei vaja siluda liiga palju, säästes aega.Rohkem raskeveokite raami riputamise konksud sobib kaalud 30 lb.Parema stabiilsuse, neid saab riputada raske mikrobioloogia kauem aega.

Tehnilised andmed:

Materjal:Raud

Värv:Hõbedane

Suurus(umbes): 30lb:(HxW):45x4mm/1.8x0.16inch, kruvi:45mm/1.8 tolli kõrgus

Komplekti Kuulub:

45pcs x Seina Konks

45pcs x Küüned

Märkus:

1. Tänu valgust ja ekraani vahe, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

2. Palun lubage 0.5-2 cm erinevuste tõttu käsitsi mõõtmine.

sku: k16402

Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number PUUDUB
Brändi Nimi TOOKIE
DIY Tarvikud Puidutöötlemine
Toote Tüüp pilt riidepuud

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…