Köögi Valamu Kurn Anti Ummistumist Silma Valamu Sõelad Filter Roostevabast Terasest Filter Lõksu Jäätmete Ekraani Köögid, Vannitoad

0 Reitingud
€2.88 €5.75

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1. Tõhusa Filtreerimise: See roostevabast terasest valamu filter, mis mahub väikeste osakeste ja vältida nende ummistumist oma valamud, tänu oma paksenenud ja usaldusväärne struktuur ja silma disain.

2. Anti-ummistumist Filter: See roostevabast terasest valamu filter blokeerib jäätmed, paberi -, juuste -, toidu ülejäägid ja muu prahi sattumist teie kanalisatsiooni ning vältida nende ummistumist.See on lihtne paigaldada ja eemaldada ning seda saab puhastada lihtne loputada.

3. Tugev ja Vastupidav: on Valmistatud 304 roostevabast terasest, mis ei roosteta või deformeeruda, see filter on tugev ja vastupidav.See on lihtne eemaldada praht valamu ja hoida tõrgeteta äravoolu.

4. Lihtne Puhastada: See valamu filter on lai külgedelt, et oleks lihtne tühjendada prügikasti, ja pestakse iga puhasti, muutes oma köögi töö lihtsamaks ja kiiremaks.

5. Laialdaselt Kasutatakse: See roostevabast terasest valamu filter mahub kõige valamu äravoolu oma köök, vannituba, vann, või wc-ga.See on mitmekülgne ja praktiline aksessuaar, mis aitab teil hoida oma kanalisatsiooni puhas ja selge.

Kirjeldus:

1. Oled sa väsinud ummistunud kanalisatsiooni ja räpane torud?Kas soovite olemas lihtne ja efektiivne lahendus, et hoida oma valamud puhas ja selge?Kui nii, siis on vaja see roostevabast terasest valamu filter!

2. See valamu filter on valmistatud vastupidavast ja tugevast roostevabast terasest, mis mahub väikeste osakeste ja blokeerib juuste sattumist oma torud.See mahub enamik köögi valamud ja muud kraavidesse oma kodus.

3. See valamu filter, saate nautida sujuvat ja kiusame tasuta äravoolusüsteem.Enam ei muretse umbes torustiku probleeme või ebameeldivad lõhnad.Lihtsalt pane see oma valamu ja lase tal teha oma võlu!

Tehnilised andmed:

1. Nimi: roostevabast terasest valamu filter

2. Materjal: Roostevaba teras

3. Suurus: umbes 11.5*3.7 cm/4.5*1.45 tolli

4. Kaal: 35g

Pakett Nimekiri:

Roostevabast Terasest Valamu Filter* 1

Märkused:

1. Kuna valgustuse mõju ja kaamera nurgad, värvi kirje ja, et pildil võib olla nüanss.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, võib lubatud hälve toote suurus.

sku: k5427

Materjal Roostevaba Teras
Mudeli Number Valamu Filter
Pinna Viimistlus Kroomitud
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…