Rätik Hammas Roostevaba Seinale Paigaldatud dušš riided võtmed mantli Mütsid hoidiku klamber kodus Vannituba Ladustamise Konks Riidepuu tarvikud

0 Reitingud
€2.01 €4.02

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Po ints:

1. Probleemivaba Paigaldus: Paigaldada see roostevabast terasest rätik konksu kohta iga seina kergust.Nr naelte või kruvide vaja, lehed nr märgid ja ei kahjusta seina, tagades muretu ja nr-auk paigaldamiseks minutit.

2. Tugev Kaalu-laager: paksenenud konstruktsioon roostevabast terasest rätik konks tagab, et see ei kukkuda või lahti lihtsalt.See on vastupidav ja vastupidav ning talub kuni 5 kilogrammi kehakaalu.Valmistatud 304 roostevabast terasest.

3. Multi-funktsionaalne Hoiustamine: See roostevabast terasest rätik konksu saab kasutada selleks, et riputada riided, mütsid, köögitarbed, käterätikud ja muud esemed, oma vannituba, rõdu, elutuba, või köök.

4. Veekindel ja Roostevaba: See roostevabast terasest rätik konks säilitab pikaajalise kasutusea ja ei karda niisket keskkonda.Ta kasutab uute uuendatud 3M nr-küünte kleebis ja ei roosteta või värvi muuta.

5. Elegantne ja Lihtne: võtta Vastu lihtne disain, mis sobib erinevate stiilide kodu kaunistamine, ja võib peatada rätikud, riideid, joped, mütsid, ja palju muud.See konks on lisada puudutus elegants oma kodu.

Kirjeldus:

Stick seda ilma naelte või kruvidega, ja see hoidke kaal tahes käterätik või hommikumantel.Lihtne disain muudab selle ideaalseks iga vannituba või köök.Plus, selle vastupidav konstruktsioon tagab kauakestva kasutusaja.

Tehnilised andmed:

1. Nimi: roostevabast terasest rätik konks

2. Materjal: 304 roostevabast terasest

3. Toote mõõdud: (ligik.)4.5*2.5*2.3 cm/1.77*0.98*0.91 tolli

4. Omadused: Anti-erosiooni ja anti-rooste, nr mulgustus

Pakkeleht:

roostevabast terasest rätik konks*1

Märkus:

1. Erinevad valguse ja ekraani seaded, värvi kirje võib olla veidi erinev pilt.

2. Erinevuse tõttu manual mõõtmise, palun lubage 1-2cm suuruse vahe.

sku: k28921

Adhesiooni Meetod Viskoos
Stiil Klassikaline Stiil
Konksude arv 6
Mudeli Number rätik rack
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Plast
Tüüp Rüü Konksud

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…