2024 Mini Cute Cartoon Roosa Kass Laua Kalender Seisab Klapp Töölaua Kalender Väike Igapäevane Planeerimine Kuu Kalender Kodu

0 Reitingud
€1.98 €2.84

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Uued ja kvaliteetsed!

Kirjeldus:

1. Iseloomulik disain: Mikko roosa kassipoeg, kalender, aastal 2024 on unikaalne ja huvitav.See eriline kassipoeg teema disain lisab veidi magusust ja soojust oma elu, mis on väga kooskõlas esteetiline nauding kassi armastajad.

2. Kõrge kvaliteet: See kalender on valmistatud kvaliteetsest materjalist, vastupidav ja vastupidav, rikas ja selge lehekülge.

3. Praktiline planeerimine: kalender ei ole mitte ainult kuupäev ekraanil, kuid on ka täiustatud planeerimise funktsioonid, sealhulgas meeldetuletused erinevate pühade ja tähtsat sündmust, et muuta oma igapäevane planeerimine märksa sujuvamaks ja parandada efektiivsust.

4. IDEAALNE KINGITUS: mikko roosa kassipoeg kõrge kalender 2024 on ideaalne kingitus kass, kes armastavad, sõbrad või pereliikmed.Kas see on Uue Aasta kingitus või sünnipäeva kingitus, see on täiuslik valik.

Materjal: Paber

Värv: Nagu näha

Suurus: 8*6cm

Pakett sisaldab: 1TK

Märkus:

Kuna erinevates arvutites erinevate display värvidega, täname oma arusaamist, tegelik toode värv võib veidi erineda pildil.

sku: k52811

Brändi Nimi JETTING
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…