Vannituba Istme Kate Veekindel Paksenenud Soojust Wc Pad Pestav Wc Kaane Kate Padi, Millel Konks Ja Silmus Mugav

0 Reitingud
€2.69 €3.84

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Featuring kolmemõõtmeline mudel, see lisab kaasaegne touch tahes decor.Valmistatud materjalist, mis ei ima vett, istmekate ei deformeeru lihtsalt ja jääb koht ka kasutamise ajal.Plus, see on lihtne puhastada ja hooldada.

Kirjeldus:

Toote materjal: EVA

Toote suurus: umbes 16.1x10.9 tolli/40.89x27.69cm

Toote kaal: umbes 20g

Soe meeldetuletus: Wc mats tuleb puhastada regulaarselt, et säilitada hügieeni.Soovitatav on loputada neid kord nädalas või nii, et vähendada kokkupuudet plekke!Toote mõõdud on kõik mõõdetud käsitsi, võib esineda kergeid tõrkeid, palun anna mulle andeks, palun vaadake tegelikust tootest.

Pakkeleht:

1* Wc-poti Kaas Vannituba

Vaata rohkem toote detailid

1.Erakordne Töö: Tõsta oma vannituba võlu meie wc-istme kate featuring ilus reljeefse mustriga värve.See kolmemõõtmeline disain lisab veidi rafineeritumalt ja stiil teie decor, tagades teie ruum on lihtsalt ilus ja elegantne.

2.Pikk tööiga: Ei ole kompromissi mugavuse ja seda wc-istme kate.Featuring naha-sõbralik ja helde EVA materjalist, see hoiab sind soojas külma ilmaga ning tagab mugava kogemus.Pluss, see ei ima vett maksimaalse hügieeni ja kerge hooldada.

3.Puhas Mugavalt: See wc-istme kate ei ole lihtsalt deformeerunud ja kokkupandav, mistõttu on rohkem kui paindlik on teie vannituba tooteid.Seda on ka lihtne puhastada ja võimaldab teil ja teie pere tualetti minna õnnelikult talvel.

4.Lihtne Installida: Meie Wc-Istme Kate on muretu paigaldada ja eemaldada koos oma konks ja silmus fikseerimine.Selle pasta disain tagab selle, et iste jääb panna ohutu ja mugav kogemus iga kord.

5.Veekindel Kvaliteet: See wc-istme kate on valmistatud vastupidavast ja veekindlast materjalist, mis talub niiskust ja plekke.See on lihtne pühkida ja kuiv pärast kasutamist, nii et saate hoida oma wc-puhas ja hügieeniline.

sku: k5244

Materjal Plast
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…