5x Pesu Konksud Riputamiseks Klambrid Kaasaskantav Sokid Rätik Klambrid Roostevabast Terasest Clothespins Sokid Püksid, Mütsid Pikk Saapad Sall

0 Reitingud
€0.90 €1.43

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

【Vastupidav Clothespins】: Meie Boot Riidepuud on valmistatud kõrge kvaliteediga Roostevabast Terasest, tagada Raskeveokite tulemuslikkuse ja pikaealisus.Nad on ideaalne riputamiseks Tall Saapad, Püksid ja Teksad kahju tekitamata või jättes märgid.

【Multifunktsionaalne Riidepuud】: Nende Pesu Konksud tulevad Rippuvad Klambrid ja Riided, Nõelad, muutes neid mitmekülgne lisaks oma Kapis Riidepuu kogumine.Nad on kavandatud korraldada erinevaid objekte, sh Sokid, Rätikud, ja Käekotid.

【Kapp Riideid Korraldaja Riidepuu】: Meie Clothespins ei ole lihtsalt pesu.Nad olla ka Abimees Klambrid, mis aitab teil hoida oma kapp puhas ja korras.Klambrid on tugev ja vastupidav, võimalik hoida raskeid esemeid ilma, et tõstaksid.

【Ruumi Kokkuhoiu】: Need Kaasaskantavad ja Multifunktsionaalne Riidepuud on Ruumi Kokkuhoiu lahendus teie kapis.Nad on kompaktne ja kerge, muutes neid ideaalne reisi või kasutamiseks väike ruum.

【Multiuse Pesu Konks】: Meie toode sisaldab ka Pesulõksud Konksu, pakkudes täiendavat rippuvad valikud.Neid saab kasutada riputamiseks Mütsid, Rätikud ja muud tarvikud, veelgi maksimeerida oma kapis ruumi.

Kirjeldus:

Peamine Materjal: Roostevaba Teras

Suurus Graafik:

11.5cmx2.3cm/4.53inchx0.91inch

Pakett Sisaldab:

5 Riided Sõrmed

Märkus:

Palun lubage veidi vigade tõttu manual mõõtmise ja erinevate monitoridega.

sku: k4405

Materjal Roostevaba Teras
Mudeli Number Pesulõksud
MainKey4 Pesu Pesulõksud Konksu Korraldaja Klambrid
MainKey1 Boot Riidepuud Klambrid
MainKey5 Kapp Riideid Korraldaja Riidepuu Multifunktsionaalne
Päritolu Mandri-Hiina
MainKey6 Pesu Konksud Riputamiseks Klambrid Sokid Rätik Klambrid
MainKey3 Roostevabast Terasest Clothespins Kapis Riidepuu Käekott
MainKey2 Boot Riidepuud Klambrid Kaasaskantav Rippuvad Riided, Nõelad

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…