Pastapliiats Kiire Kuiv Märkus Võttes Pliiatsid Siledad Pliiatsid Koolitarbed Pliiatsid Koos Flower Pearl-Klamber Jooksva Pall Pliiatsid

0 Reitingud
€2.60 €4.72

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldused:

See metallist pastapliiats pakub pearl viimistlus ja ergonoomiliselt kujundatud käepide.Tint saab kergesti asendada, kui see otsa saab.Suurepärane kingitus sünnipäevad või iga kord.

Tehnilised andmed:

Materjal: Metall

Kaal: 18.5 g

Suurus: 13*1cm/5.12x0.39in

Toodete Nimekiri:

Pastapliiats*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Ilus Lill, Disain: Kirjutada, stiili ja armu, see ilus lill pen.Värvikas lille disain ja pärl teenetemärgi annab see unikaalne ja elegantne välimus.

2.Ohutu Materjal: See pastapliiats on metallist materjal, mis talub kulumist ja vältida deformeerumist.Kuna see on läikiv ja high-end vaadata, mis avaldab muljet kõigile, kes näeb seda.

3.Sujuv ja Mugav: Need pastapliiatsid on sile tint ja peeneid näpunäiteid, et anda teile järjekindel ja täpne kirjalikult.Tint ei leki ega kahju paber.Tint on ka kergesti vahetada, kui vaja.

4.Ergonoomiline Käepide: See pastapliiats annab ühtlase ja vedeliku tint voolu, mis muudab kirjutamise ja maali imelihtne.See on mugav käepide, mis kohandub teie käe kuju ja vähendab väsimust ja pinget.

5.Parimad Kingitused: pastapliiats on täiuslik oma pere ja sõpradega.Saab teha ka unikaalne sünnipäev, Jõulud, emadepäev, ystävänpäivä, ja Uue Aasta kingitused.

sku: k42674

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…