1Box Inspireeriv Tekst Vajutage Geeli Pliiats Õpilane Eksami Õnne Pliiatsid Kooli kontoritarbed Õpilane Kirjatarvete Õppe Vahendite Kingitused

0 Reitingud
€0.35 €0.60

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Uued ja kvaliteetsed!

Kirjeldus:

1. Ärgata positiivne suhtumine: need inspireeriv sõnu pime box geel pliiatsid ei ole lihtsalt tavaline kirjatarbed, nad on vahendid, julgustust ja inspiratsiooni.Iga pliiats on trükitud eri inspireeriv sõnad, mida saab ärgata sinu positiivne suhtumine, mis aitavad teil ületada surve ja püüdlema tipptaseme.

2. Kvaliteetne täitevedelik: Need pliiatsid kasutame kvaliteetseid neutraalne täitmine kirjutada ladusalt.Kas olete üliõpilane, õpetaja, kunstnik või ärimees, siis võib pakkuda suurepärase kirjutamise kogemus.Iga joon on nii sile, muutes oma kirjutamisel rohkem vabalt.

3. Mitmekesine disain: Seal on palju stiile meie inspireeriv tekst pime kast geeli pliiats.Selle inspireerivad tsitaadid iga pliiats on erinevad ja disain on ainulaadne, mis võib vastata teie kohandatud vajadustele.Need erinevad kujunduse muuta see täiuslik kingitus variant, mis sobib eri puhkudel, nagu sünnipäev, pidu, lõpetamise jne.

4. Keskkonnakaitse Materjalid: iga meie pliiatsid on valmistatud keskkonnakaitse materjalid.See on mittetoksiline, lõhnatu, ohutu ja usaldusväärne, ja te saate seda kasutada tundma.

5. Ideaalne kingitusi: need inspireeriv tekst pime box geel pliiatsid on unikaalne ja sisukat kingitused.Otsid erilise kingituse, mis sobib sõbrad, kolleegid, kallid inimesed?See partii geel pliiatsid positiivsed laused on ideaalne valik.Mitte ainult praktiline, vaid ka inspireerib, annab neile motivatsiooni luua, õppida ja elada.

Materjal: Paber

Värv: Nagu näha

Suurus: Viide pilt

Pakett sisaldab: 1Box

Märkus:

1. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage viga 1-3mm.

2. Kuna erinevates arvutites erinevate display värvidega, täname oma arusaamist, tegelik toode värv võib veidi erineda pildil.

sku: k43525

Tüüp Geeli Pliiats
Kirjutamine Punkti 0,5 mm
Kasutamine Office & Kooli Pliiats
Geeli Pliiats on Tindi Tüüp Geel-Tint
Geeli Pliiats on Tint Funktsioon Tavaline
Materjal Plast
Päritolu Mandri-Hiina
Kustutatavad Või Mitte No

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…