Alumiinium Riputamise Konksud Nr Punch Universaalne Ees Multifunktsionaalne Konksud Bike, Roller

0 Reitingud
€2.22 €3.42

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Omadused:

1. Mitmekülgne Kasutamine: See mitmeotstarbeline konks on mõeldud riputada erinevaid objekte, kaasa arvatud kotid, kiivrid, vee pudelid, ja rohkem, andes mugavuse iganes sa minna.

2. No Puur on Nõutav: hüvasti kahjustab oma ratas või roller koos puuritud augud.See esi-paigaldatud konks kergesti omistab juhtrauda või vars, kõrvaldades vajadust püsivaid muudatusi.

3. Tugev ja Vastupidav: Valmistatud kõrge kvaliteediga alumiiniumist, see konks pakub erakordse tugevuse ja vastupidavuse, tagades sellega saab hakkama raskete esemete ilma painutamine või murda.

4. Lihtne Paigaldus: oma lihtne ja tööriistavaba paigaldus protsess, võite lisada see konks, et oma ratas või roller vaid sekunditega, mis võimaldab kiire ja mugav kasutada.

5. Universaalne Ühilduvus: ees-paigaldatud konstruktsioon konks teeb see ühildub laia jalgrattad ja motorollerid, tagades seda saab lihtsalt külge oma eelistatud transpordiviisi.

6. Ruumisäästlik Lahendus: Hoia oma asjad organiseeritud ja käeulatuses, kasutades ruumi oma ratas või roller juhtrauda.

Kirjeldus:

Materjal: alumiinium

Kandevõime: 40 kg

Pakett Sisaldab:

1 x Riputamise konks

Pange Tähele,:

Tänu ekraani heleduse ja valguse heledus ja paljud muud tegurid, tõelist värvi kauba võib olla veidi erinev värv pildil.

Palun võimaldada kerge kõrvalekalded mõõtmise andmeid.

sku: k4134

Tüüp Muud
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…