Automaatne Ruuteri Rebooter 5.5x2.1mm Automaatselt Taaskäivitub Ks Kaabli Wifi Reset Rebooter Automaatselt Taaskäivitub Sm kaablitrasse

1 Reitingud
€0.53 €1.39

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Automaatne Ruuteri Rebooter 5.5x2.1mm Automaatselt Taaskäivitub Ks Kaabli Wifi Reset Rebooter Automaatselt Taaskäivitub Sm kaablitrasse

Bullet Punkte:

1.Automaatne taaskäivitus: Automaatne taaskäivitus Kaabel Ruuteri Rebooter Tõstab võrgu kiirust ja takistab seadme kohaliku tegevusrühma poolt toite väljalülitamine ja taaskäivitamine iga 24 tunni järel.

2.Mälu vabastamise funktsioon: See kaabel automaatselt taaskäivitub teie seade pärast kellaaja, laiendades oma elu ja tulemuslikkuse, vabastades mälu ja puhastus alati vahemälu.

3.Stabiilne Toide: See automaatne restart kaabel kasutab kõrge kvaliteediga smart chip tagada stabiilne toide ja vältida ülem-ja ülepinge.See on ohutu ja usaldusväärne oma seadmete jaoks.

4.Lihtne ja Mugav: See automaatne restart kaabel on lihtne ja lihtne kasutada.Lihtsalt ühendage see ja seda kasutada.Nr käsitsi või seaded vaja.See taaskäivitub seade automaatselt, kui vool on taastatud.

5.Tugev ühilduvus: See automaatne restart kaabel on mõeldud seadmed 5,5 mm x 2.1 mm pistikud, nagu ruuterid, veebikaamerad jne.Seda saab kasutada ilma täiendava muundurid.

Tutvustame Ruuteri Rebooter - sinu lahendus, et parandada võrgu kiirust!Oma mälu vabastamise funktsioon ja stabiilne toide, saate kogemusi mugav ja kiire interneti.Meie toode on ka tugev ühilduvuse tagamine, see võib töötada koos mitmesuguste ruuterid.

Kirjeldus:

Nimi: ruuter rebooter kaabel

Kogupikkus: 64.5 cm/25inch

Funktsioon: Automaatselt power off ja restart iga 24 tunni järel

Nimekiri:

1 x Automaatne taaskäivitus Kaabel

sku: k40414

Side meetod Bluetooth-ühilduva
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi Rondaful

Kliendid, Q & A

avatar

ei ole testitud ta ostis 10 kõik saabunud ei ole kahju

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…