Koaksiaal-Power Delivery Mikrolaine Kondensaator RF Investor-Box Biasing Funktsiooni DropShipping

0 Reitingud
€11.74 €16.55

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Omadused:

OOTDTY

Võimendab tugevus vaevata selle antenni komplektid!Ideaalne ühendavad vahendid, nagu spektri analüsaatorid ja generaatorid, see toimib lai sagedus ulatub 10M-6GHz, tagades usaldusväärse töö.

Meisterdatud metall-lõng, see komplektid omadused madal sisestamise kahju ja impedances sobitamine suurepärase edastamise.Selle DC250V ja ≤350mA praegune tagada ohutu ja tõhus toimimine.

Mõeldud inseneride ja entusiastid, see kits on oluline vahend testimine ja mõõtmine signaalid.Kas te töötate professionaalne projekte või uurida oma huve, see annab täpsed ja töökindlad tulemused.

Võtke testimine järgmisele tasemele käesoleva komplektid.Kas teil on töökoda või läbi valdkonnas, kompaktne disain ja mugav connectivities muuta see kasutajasõbralikumaks.see, et teie seadmed ja nautida õmblusteta analüüsi-ja probleemide lahendamine.

Vallandada potentsiaali täielikult oma varustus selle võimas komplektid.Alates optimeerimine etendused trahvid tunings seaded, see annab teile saavutada suurepärase kvaliteedi ja tootlikkuse.Versiooniuuendusi oma seadistuse täna!

Tehnilised andmed:

Materjal: metall

Suurus: umbes 4.5x3x1.4cm/1.8x1.2x0.6inch

Töösagedus: 10M-6GHz

Sisendsumbuvus: kuni 1dB(konkreetselt viidata mõõdetud S21S11 kõverad)

Normaalse töö eraldatuse: DC250V [Nominalvoltage isolatsiooni kondensaator on 250V, vastu ATCbrand, kõrge sagedusega mikrolaineahi madal sisestamise kahju kondensaator]

Sööda normaalne töö vool: kuni 350mA [Sööda praegune on peamiselt seotud induktiivsus piirang sööda, mikrolaineahi RF väärtus, mida kasutatakse praegu on 350mA; kui maximums sööt on 50V] toide läbi TYPE-C liidesed

Pakett Sisaldab:

1xRF Investor-Box

Märkus:

Palun lubage 1, 3cm vea tõttu manual mõõtmise, palun veenduge, et te ei meeles, enne kui pakkumise,

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

sku: k79796

Maksimaalne Võimsus Kanali Kohta 6w
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi AVATUD SMART

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…