Auru VR-USB-Dongle-Vastuvõtja Tegevus Vastuvõtja Armatuuri Indeks Töötleja Ja HTC Vive Tracker Varuosad

0 Reitingud
€27.24 €41.27

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Auru VR-USB-Dongle-Vastuvõtja Tegevus Vastuvõtja Armatuuri Indeks Töötleja Ja HTC Vive Tracker Varuosad Firmware: Need dongles on eelnevalt pinnatud koos valvur firmware ja funktsioon sarnane Auru Töötleja, või HTC Vive jälgimise seade dongles.

Lai Ühilduvus: Kasutatud paari järgmisi seadmeid oma ARVUTI VR seaded: sest Ventiil Indeks Kontrollerid, sest HTC Vive Jälgimise Seade, sest HTC Vive Kontrollerid, sest Logitech VR Tint Piloot, sest N7R Jälgimise Seade)EI REVVL 4 PLUS).

Plug and Play: Lihtsalt paigalda oma arvutisse ja vajalikud draiverid automaatselt installida, nii et saate siduda oma kontrollerite kasutamine SteamVR avaldaja.

Usaldusväärne ja Vastupidav: Iga USB Dongle vastuvõtja Armatuuri Indeks Kontrollerid on testitud enne saatmist, et tagada nende funktsioon veatult.

Kompaktne ja Kaasaskantav: See USB dongle vastuvõtja on kompaktne suurus ja kerge kaal, nii et saate kergesti teha seda koos teiega väljas kasutamiseks.

Värv:Valge

Materjal:plastik

Pakendi Sisu:

1 x Aur VR USB Dongle Vastuvõtja

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k4012

Brändi Nimi MiLESEEY
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…