ÜKS ÜHENDAGE MINI Kaabel pikendusjuhtmed BN39-02470A 5M 10M 15 Meetrit Pikendatud versioon BN3902470A Üks Nähtamatu Ühendus Juhend

0 Reitingud
€256.69 €420.81

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

See link müüb kaableid on erineva pikkusega.Palun, et vastavalt oma vajadustele.

Mul on mõned täiesti uus Samsung VG-SOCR15 ÜKS Nähtamatu Ühendus kaabel kasutatud Samsung 4K QLED Raami TV ja Q90R Telerid.See on 15 meetrit pikk, umbes 50ft.Tagastamist EI toimu, selle kaabli - kui te ei ole KINDEL ühilduvus, palun saatke mulle sõnum, et kinnitada ja kontrollida!Ma wrap neid pappkarpi ja murrab neid, et ei ole kahju neile.Kui sul on küsimusi, palun andke mulle teada.

Ostjaid tuleb lugeda!!!Palun pange tähele, et:*

Meil on palju kaupa sale, ja mõned neist ei ole pandud, riiulid veel.Kui te ei leia kaup teil on vaja, ärge muretsege.Võite võtta ühendust meie klienditeenindusega, ja esitama fotod oma tooteid.Me korraldame otsida teie pärast me näeme sõnum

Kui te ei ole kindel, milline osa teie TV on kahjustatud, võite meiega ühendust võtta.Me aitame teil kohtunik tasuta.Püüa vältida kahju, mis on põhjustatud vale otsuse.

Mõned funktsioonid ei pruugi olla saadaval tõttu riigi ja piirkonna põhjustel.Võtke palun ühendust klienditeenindusega andmed

1: Palun loe pealkirja hoolikalt enne ostu.Palun kinnita, juhatuse mudeli ja masina mudel.Kui te ei saa hästi võrrelda, ostetud emaplaat ei ühildu ja ei saa kasutada, mis on vastutus ostjal.Me nõustuda kauba tagastamist, kuid me ei pea kandma transpordikulud ja tolli kulud.Kui sa ei mõista seda küsimust, saate e-posti, meile igal ajal, ja me vastame oma e-posti.Aitäh!

2. Need tooted on kasutusel ja trükkplaadi komponentidega ei ole kahjustatud.Me katse neid enne sünnitust

3. Kõik tooted on testitud enne saatmist.Kui toode läheb rikki transpordi ajal, palun teavitage meid kohe pärast selle saamist.

4: ei saa olla vastuoluline, sest toode on liiga vana.Meil on üksikasjalik kirjeldus.Kui te ei saa seda aktsepteerida, palun ära paigutada, et vältida tarbetuid vaidlusi.Aitäh. 5: Mõned tooted on uued ja originaal.Kui on uut inventari, saadame välja kõik uued tooted.Kui uus inventuur on välja müüdud, siis me saata vana tooteid, aga kõik tooted on rangelt testitud enne saatmist läbi, nii et ärge muretsege!Loodan, et saate aru! (kui sa pead uue emaplaadi, palun võtke meiega ühendust, et kinnitada, kas uus emaplaat on veel laos, enne kui osta see uuesti)

6: Kõik tooted on kolme-kuulise garantii.Kui teil on mingeid kvaliteedi probleeme, siis võtke meiega ühendust.Me lahendame selle teile.

7: Pärast kaup toimetatakse, kui te ei ole saanud kaupa või pole rahul kauba saanud.Võite meiega ühendust võtta ja probleem lahendada.Me anname teile rahuldava lahenduse.Ei ole probleeme, mida ei saa lahendada läbi kommunikatsiooni.Tänu jet lag või puhkus, me ei saa lugeda oma sõnum esimese korraga.Sa saad jäta sõnum meile.Me võtame teiega ühendust hakkama probleem tööajal.Võite ühendust võtta ka meie WHATSAPP:+86 18522166053 .E-mail: [email protected]

sku: k16308

Tüüp Ühe-drive
Kohaldatava stsenaariumid Muud
Võrgu tugi No
mudel Samsung Q80R QN65LS03RAFXZA QN65LS03 QN65LS03RAF TV fiiberoptiliste
Päritolu Mandri-Hiina
Taotluse Marki QN43LS03RAFXZA QN49LS03RAFXZA QN55LS03RAFXZA QN82Q90RAFXZA QN65LS03RAF
Brändi Nimi TjYuze

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…