Igavene Laua Kalender Creative Slider Rebitavate Lehtedega Home Decor Armas Laud Decor Kontorid Puidust Kalender Laua Tarvikud

0 Reitingud
€9.98 €19.95

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Liugur-suunaline disain muudab selle kergesti näidata kuupäeva, samas ABS juhatus tagab vastupidavuse.Täiuslik kui kingituse või isiklikuks kasutamiseks!

Tehnilised andmed:

Nimi: Liuguri Igavene Kalender

Materjal: ABS, täispuidust

Toote mõõdud: (ligik.)13.5*11*4.5 cm/5.31*4.33*1.77 tolli

Kaal: umbes 240g

Laadi nõuanded:

1. Põhjustel, nagu monitori värvi temperatuuri, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, võib esineda kergeid värvi erinevusi pilte mõned tooted.Värv on teema, et tegelik toode!

2. Palun lubage kerge suuruse erinevused on tingitud erinevatest manual mõõtmise.

Pakkeleht:

1*Puidust Igavene Calenda

Vaata rohkem toote detailid

1.Geniaalselt Tehtud: See puidust laua kalender on lihtsa disaini stiilis ja loodusliku puidu värvi, mis lisab puudutus fashion teie töölauale.See on stiilne ja ilus ning mida on lihtne kasutada.Lihtsalt keera lehti muuta dat

2.Näita Kuupäev: lisaks näitab kuupäeva, see puidust laua kalender kahekordistab nagu armas töölaua kaunistus, et kuusk üles elutoas või oma äri.

3.Vaevatu Adjustability: liugurit teed, saab reguleerida kuupäevad kergesti ja mugavalt see puidust laua kalender.See on loominguline projekt, mis säästab ruumi ja raha, sest teil pole vaja, et asendada paber kalendrid igal aastal.

4.Kõrgendatud Vastupidavus: lisades kõrge kvaliteediga puitu, mis on peeneks lihvitud ja poleeritud, ja ABS materjalist kalendri pardal, see puidust laua kalender boasts täiustatud funktsioone.Mitte ainult see annab täpsust, kuid see on ka vastupidav ja mitte lihtsalt deformeerunud.

5.Läbimõeldud Kingitus: Väljendada Oma Armastust: Teha iga kord, kui eriline see peen puidust laua kalender, läbimõeldud žest, et näidata oma kiindumust, et oma lähedastega.Ideaalne kinkimine kohta, sünnipäevad, tähtpäevad, uusaasta, ja muud erilised hetked.

sku: k39743

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…