50/100TK Plier Vahend Metallist Nööpide Õmblemine Viis-küünis Pannal Metallist Snap Nupud Riideid Õmblema Tasuta Fastener Ohutuse Õmblemine Vahendid

1 Reitingud
€2.31 €3.40

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

【 Lihtne Kasutada 】 Meie vajutage komplekt ei nõua sirp, nr avamine esiteks, meie press kit on väga lihtne kasutada, lihtsalt järgige meie samme teha, mida sa tahad.

【 Kvaliteediga Materjale 】 Meie fastener komplektid on valmistatud kõrge kvaliteediga materjale, särav, tugev, vastupidav ja vastupidav kontuur ja deformatsioon.Pärast upgrade, pandla klamber on spetsiaalselt lisatud libise käepideme disain, mida on lihtne juhtida ja kasutada.

【 Laialdaselt 】 õmblemine nuppu läbimõõt on umbes 9,5 mm /0.37 tolli ja on ideaalne DIY käsitsi valmistatud rõivad (nt särgid, seljakotid, mütsid, baby onesies, tekk, katted, kardinad, vihmamantlid, lemmikloomade riided, jne.Kasutada oma praktilisi oskusi ja nautida lõbus DIY.

【DIY Kingitus 】, Kui sa ei ole kvalifitseeritud või on uus, kasutades trossi Ringi tööriistakomplekt, see on soovitatav, et te tava soovimatu kangast, see komplekt on suurepärane käsitöö-või õmblustarvete projekte.Kasuta oma ideed teha ilusat käsitööd kui suurepärane kingitus keegi, sa hoolid.

Tehnilised andmed:

Toote nimetus: Viis küünis lukk tööriist

Materjal: ABS, metall

Suurus: nupu läbimõõt on 9,5 mm

Komplekti kuulub: 50or100 nuppude +1 tangid

sku: k396747

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

avatar

SUUREPÄRANE TOODE

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…