Kohandatud Pagasi Esineb Soojusülekanne Plaastrid, Flokeerimisega Pääsme, Plastikust Tilk Silt, Ring Loomine Kummist Silt

0 Reitingud
€155.03

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kasutamine ettevaatust 1. Soojuse vajutage masin on professionaalne masin.Temperatuur on üldiselt 130-160 kraadi.Määrata surve samal ajal.Soovitatav on proovida mitu korda rohkem.Leida õige temperatuuri.Ja parim vajutades ajal (umbes 10 sekundit). 2. Tooted sobivad igasuguseid vaba aja veetmise T-särgid, spordirõivad, laste rõivad, kotid ja muud liiki rõivad.Kingad, mütsid, kindad, sallid, laudlinad, riide kotid, nahk ja nii edasi.Termosiiret sildid on paindlikum ja rikkam riided. 3. kui vajutate mõju ei ole täiuslik.Osa ei ole täielikult liimitud.Saate põletada jälle.

Seda ei saa pressida ilma film.

Kasutamine ettevaatust 1. Erinevad materjalid on erineva temperatuuri nõudeid.Soovitatav on proovida rohkem. (Temperatuur kõige materjalid on 120-160 kraadi.) 2. Mitmed katsed on tehtud, et leida sobiv vajutades ajal.Tavaline aeg kestab 10 sekundit. 3. Lülitage välja auru. 4. Kui vajutate mõju ei ole ideaalne.Seda saab uuesti vajutatakse.Suurte alade märgise Iga nurga tuleb vajutada koht.Tee märgistuse ja riided kinni täiesti.

sku: k398208

Sildid: pagasi esineb soojusülekanne plaastrid flokeerimisega badge)

Päritolu Mandri-Hiina
Kasutamine Rõivas, Kingad, Kotid
Materjal Riie
Funktsioon Öko-sõbralik, Pestav
Toote Tüüp Rõivas Sildid

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…