Paks Põlvitades Pad Anti-slip Põlvitades Pads Extra Paks Padi Põlve 15.75x12.99in Suure Tihedusega Põlvitades Padi Aed

0 Reitingud
€2.90 €7.44

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

Tutvustame meie Vaht Põlvitades Pad - täiuslik kaitse põlved ja liigesed ajal kõik oma aia vajadustele.Valmistatud pikaajaliseks kasutamiseks, samuti ei ima liiga palju vett ja on kergesti teisaldatavad oma mugavuse.Võtta ebamugavust välja põlvitades ja nautida oma aega aias meie põlvitades pad.

Kirjeldus:

Nimi: Põlvitades Pad

Toote suurus: umbes 40*33*2cm/15.75x12.99x0.79in

Materjal: Kõrge elastne NBR

Paksus: umbes 2cm/0.79 aastal

Värv: must, lilla

Toote pealekandmine: sport abi, tasakaalu kasutamise, taastamise koolitus, jne.

Pakkeleht:

Põlvitades Pad x 1

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Vaata rohkem toote detailid

1.Tõhustatud Mugavus: Mida jaotavad kaalu ühtlaselt, põlvitades meie padi vähendab surve ja ebamugavustunne kohta põlved ja liigesed.Valmistatud vastupidav, kõrge tihedusega NBR vaht, see pakub pikaajalist tuge laiendatud põlvitades perioodidel.Kaitsta oma keha tõhustatud mugavus meie põlvitades pad.

2.Lai Taotlus: Saavutada optimaalset mugavust ajal erinevate igapäevaste tegevuste meie põlvitades pad!Ideaalne jooga -, aiandus -, auto remonti ja rohkem.Naudi toetust ja mugavust vannis lapsed ja loomad või teevad kodutöid.

3.Suure Tagasilöögi: Meie paksenenud põlvitades padi on mõeldud neile, kes vajavad mugavustunde.High-elastne ja 2cm paks padi ei kompress või lamedamaks aja jooksul.

4.Veekindel Usaldusväärsus: Kunagi muretsema leotamine põlved koos veekindel ja libisemiskindel põlvitades pad.Kohandada teie asukoha ilma libisemise ja nautida lihtne-kuni-puhas ja kuiv funktsioone.

5.Kaasaskantav Mugavus: Võtta meie kerge põlvitades padi sa jõusaal, tegevused õues või kuskil mujal vaja.See on kompaktne, lihtne teha ja alati olemas, kui sa pead võtma põlve.

sku: k141850

Vanus Ülaltoodud 13, Universal
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…