40pcs Cyanotype Paber Praktiline Universaalne Lapsed Looduslikust Kiust Naljakas Käsitöö Akrüül Pardal Täiskasvanute Mugav DIY Crafts

0 Reitingud
€13.74 €18.32

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

【Paketi, Sealhulgas】saad 40 lehed cyanotype paber-ja 1 tk akrüül pardal.See pakett on piisav kogus sun printida pabereid, et sa valida parim tarvikud teie loo.

【, Kuidas Kasutada】Esiteks, teil on vaja panna taimed -, paberi -, harvendus-või muude asjade kohta päikese joonistuspaberid, ja seejärel vajutage need läbipaistvad klaas-või akrüül plaat, siis jätke neid päikese kätte umbes 10 minutit ja seejärel loputa kuivatatud paberid vee all puuduta paar minutit, lõpuks lase neil kuivada umbes 2 minutit.

【Tore Tegevus, Lapsed】See päike prindi protsess on lihtne ja huvitav.See on kena käed aktiivsuse teha lastega, saada rohkem suhtlemist lapsed, kasvatada laste huvi.

【Sobiv Suurus】, Et cyanotype paberid suurus on 21 x 15 cm/8.27 x 5.91 tolli, sobivad lastele.Päike prindi raamatud on käsitöö, selle servad on natuke must, aga need ei mõju, kasuta toodet.

【Lai Rakendus】Päike art paper on tore käsitsi aktiivsuse teha, lapsed ja täiskasvanud, kes suudab koguda neid koos koolides, laagrites, raamatukogu ja muid kohti, et luua koos, kultiveerimismaterjali, nende huve ja parandada oma käed võime.

Kirjeldus:

Materjal: Looduslikust Kiust+PVC

Värv: sinine

Suurus(cm.): (L x W)21 x 15 cm/8.27 x 5.91 tolli

Komplekti Kuulub:

40 Tk x Cyanotype Paberid

1 Tk x Akrüül Pardal

Märkus:

1.Tänu valgust ja ekraani vahe, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

2.Palun lubage 1-2 cm erinevuste tõttu käsitsi mõõtmine.

sku: k360329

Sündmus Muud
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal PVC
Tüüp Hulgimüük no
Brändi Nimi Hinmay
Komplekt Tüüp no

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…