Kaasaskantav Cartoon Penaali Pen Sisesta Malelaua Armas Pliiats Kotti Õpilane Kirjatarvete Ladustamise Kott Lõuend Tüdruk Kotid

0 Reitingud
€1.90 €3.02

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Otsin vastupidav veel moes penaali?Meie suur pliiats juhul mahutab umbes 60 pliiatsid, kaasaskantavat disaini, mis on ideaalne kooli või reisida.Featuring pilkupüüdev cartoon mustrid, see ei ole ainult stiilne, vaid lihtsalt avada ja sulgeda tänu oma fikseeritud pastakahoidja.Ideaalne kõigile, kes soovivad säilitada oma paigal korraldatud.

Kirjeldus:

Nimi: pliiats kott

Materjal: veekindel lõuend

Suurus: umbes 22*7*10cm/8.7*2.8*3.9 tolline

Pakett Nimekiri:

1 x suur penaali

Vaata rohkem toote detailid

1.Hoidke umbes 60 pliiatsid: hoia oma kirjaplank, mille lihtne see kaasaskantav penaali featuring suure võimsusega disain, mis mahutab kuni 60 ajama.Naudi ülim organisatsiooni tänu oma compartmentalized ladustamise süsteem, mis hoiab oma kirjutamise vahendid kättesaadavad ja lihtne leida.

2.Kaasaskantav Disain: See pliiats puhul on lihtne teha ümber oma kaasaskantav disain, mis on kaasas eemaldatav käepide ripats.Käepide ripats ka kahekordistab nagu armas aksessuaar, mis lisab teatud elegantsi oma stiili.

3.Pilkupüüdev Disain: Tõsta oma kirjatarvete mängu see kaasaskantav penaali kaunistatud armas multikas malelaua ja loomad.Praktiline veel stiilne aksessuaar koolis või tööl.

4.Pingutusteta Kättesaadavus: sile tõmblukk meie Kantavate penaali võimaldab kiire ja lihtne avada ja sulgeda.Hüvasti vaeva kaivella lohakas kontoritarbed ja nautida lihtsat ligipääsu oma kirjutamise vahendid!

5.Pliiatsi Fikseerimine: fikseeritud pliiatsi hoidja meie Kantavate Pliiats Juhul hoiab oma pliiatsid ja turvaline koht, mistõttu on lihtne neile juurde pääseda, ilma muretsemata kahju.Ideaalne reisimine, õppimine või töö, kunagi misplace oma pliiatsid uuesti.Hoida neid organiseeritud ja kaitstud!

sku: k36005

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…