6 Pack Värvikas 3 Ringi Tõmblukk Pliiats Kott Kangast penaali Vastupidav AU Vastupidav Sideaine Kott Selge Aknas Sobivad

0 Reitingud
€7.31 €15.22

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

6 Pack Värvikas 3 Ringi Tõmblukk Pliiats Kott Kangast penaali Vastupidav AU Vastupidav Sideaine Kott Selge Aknas Sobivad

Lukuga Kott Materjal: Meie lukuga kott on valmistatud oxford kangast ja selge, PVC, selle tõmblukk tab on valmistatud metallist, mis on vastupidav ja lihtne puhastada.

3-Rõngas Sobib Sideained: lukuga pliiats kott on kinnitatud arvesse standard 3 ringi sideained, neet täidetakse augud sobivad standard 3-rõngas sideained, mida on võimalik paigutada kaustadesse või seinale riputada.

Selge Akna Disain: Meie selge pliiats kott on loodud selge aken selle ees, selle ees selge aknas disain võimaldab teil näha, kirjed sees, see on rohkem lihtne leida kõike.

Lihtne Kasutamine ja Säilitamine: Selle täitmisele 3 auku disain teeb lihtsaks pakkida kõik oma bitti ja tükki objektide ja koguda neid koos lihtsalt.Sobib ladustamiseks oma väikesed asjad, nagu näiteks salvestada oma kooli sulepead, pliiatsid, highlighters või meik vahendid või kosmeetika.

Tüüp: 3 Ringi Tõmblukk Pliiats Kott

Rakendus: koolitarbed, nagu pliiatsid, käärid, valitsejad, kviitungid, tšekid ja arved

suurus: 25 x 18,5 cm

Materjal: Oxford riie+PVC

värv: Mitmevärviline

Pakendi Sisu:

6 x Tõmblukk Pliiats Kott (must, punane, kollane, sinine, taevas sinine, roheline, 1 iga 6 värvi)

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k98635

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…