CE, FCC, ROHS, Patenteeritud toote 40G/H 40grams kalli Osooni generaator toru Vee jahutus-ja õhu jahutuse tekitama toru

0 Reitingud
€83.67 €190.16

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Märkused: Oleme uuendanud meie veebilehel, kogu toote hind = ex-tehase hind + laevaliini kulud, mis on mõistlikum.See tagab, et te ostate selle toote madalaim hind.Kuna transpordi maksumus iga riik ei ole sama, kui me seame laevaliini kulud, nagu tasuta saatmine, see paneb sind rohkem maksma. .Kui me saadame selle kauba sind, me täitke toote madal väärtus teie jaoks, et teil vältida pöörates kallis tariifid.Äkki sa saad oma kauba otse, võibolla kohaliku tolli küsib, et aidata tollivormistus ja maksta tollimaksud.Saate vaadata ja mõista kohalikke kombeid poliitika.Kui teie kauba viibida kohaliku tolli pikka aega (võibolla kohaliku tolli-või kohaliku kullerfirma helistan sulle), võtke palun ühendust kohaliku kuller firma ja anda neile tracking number, et aidata tollivormistus ja võtta ära oma kaupu.Kui sa ei taha, et aidata tollivormistus ja tollimaksude tasumiseks, ärge palun tellida. .Meie test varustus: AC pinge regulaator, DC pinge regulaator, pinge stabilisaator, intelligentne programm-kontrollitud sageduse muundamise toide, elektri-parameeter meeter, osooni kontsentratsioon analyzer -, hapniku-silinder, hapniku masin, õhukompressor, õli-vee eraldaja, rõhu reguleerimis ventiil, voolumõõturi, ümbritseva õhu temperatuuri ja niiskuse mõõtja, vananemine katsestendi... . . .

High-end 40G õhkjahutus + vesi jahutus kitsas lõhe heakskiidu kvarts osooni toru

Patenteeritud toode, kõrge osooni kontsentratsiooni, väiksem suurus, õhkjahutus + vesi jahutus, sisemine ja välimine elektroodid on 316L roostevabast terasest, madalama temperatuuri tõus, kõrge efektiivsusega, pikem kasutusiga. . . .High-end 40G õhkjahutus + vesi jahutus kitsas lõhe heakskiidu kvarts osooni tube: Osoon väljund: 30-40G/H Maksimaalne võimsus: 300W Optimaalne võimsus: 270W Õhu vool: kuni 80L/min Hapniku vool: kuni 15L/min .Osooni PSU: me soovitame kasutada osooni PSU, mille maksimaalne võimsus 400W Sagedus: kuni 25khz sisendpinge: 4.0-5.0 kv .Gaasi allikas temperatuur: kuni 35℃ Gaasi rõhk: kuni 100kpa (1bar/0.1 mpa) .Jahutusvee temperatuur: kuni 35℃ Vee rõhk: kuni 300kpa (3bar/0.3 mpa) Vee voolukiirus: ≥500 L/h .Ümbritseva õhu temperatuur: -10~45℃ Optimaalne õhutemperatuur: 1-20℃ Ambient niiskus: kuni 85%RH .Gaasi allikas: Air allikas, hapniku allikas Äärik: PTFE+316L roostevabast terasest Kest: 304 roostevabast terasest, Väline elektrood: 316L roostevabast terasest Dielektrilised materjalid: suure-puhtus kvarts klaas toru Sisemine elektrood: 316L roostevabast terasest Heakskiidu vahe: 0,5 mm .

Patenteeritud toode, Tootja: Pinus longaeva (Saame trükkida teie logo ja kleebi see osooni toru) Toote sertifitseerimine: CE, FCC, ROHS

Toote pealekandmine: Õhu puhastamine ja vee steriliseerimine kasutusiga / Garantii: üle 20000 tundi / 2 aastat Kohandatud: Saab kohandada .Suurus:

Osooni tube: 420*92*120mm 2.85 kg .Ühine: Õhu / hapniku sisend: Me soovitame, et kasutad 4*7mm silikoon toru või 5*8mm PU toru.Osooni väljund: Me soovitame, et kasutate 6*8mm Teflon toru.Kui teil on vaja muuta liides, palun võtke meiega ühendust. .Jahutusvee sisend ja väljund: 1/2 tolli, DN15, 20mm väliskeere. .

.

. Toote pildi: (See on ainult osooni toru, ei sisalda osooni PSU ja muud osad, kui teil on vaja lõpule osooni generaator kit või osooni masin, ). . . . . . . . . . . . .Paigaldamise nõuded:

1. T ta punane kõrgepinge liin peab olema ühendatud pistikupesa, keset osooni toru, kollane joon peab olema fikseeritud hoidik osooni toru. 2. Palun installige osooni toru vertikaalselt vastavalt osooni toru kiire, vee sisselaske alt ja vee väljalaskeava ülaosas.Õhu sissevõtu ülaosas ja osooni väljund allosas, see hoiab ära niiskuse viibib sees osooni toru.

3. Lähim kaugus osooni toru ja osooni PSU on 8cm.

. Kui sa saad meie tooteid, saad paigaldusjuhend, kasutusjuhend ja elektriskeemid.

Kui sul on veel küsimusi, võite meiega ühendust võtta igal ajal. . .MÄRKUS: Kui osooni toru on ostetud eraldi, pange tähele: Kuna erinevad paksus dielektrilised materjalid, eri heakskiidu valdkondades ja eri heakskiidu lüngad, osoonikihti toru esitab erinevaid heakskiidu tihedused erinevad kõrgepinge toiteallikad. .Näiteks burnout toote, mis tulenevad ebaõigest kõrgepinge toiteallikad, nagu tingitud ülemäärane pinge, liigne võim, ebaõige jahutus-või muud tegurid, firma ei anna garantiid tasuta.Eraldi tasu müügijärgne hooldus. .Kui garantii on vaja, siis palun teavitada meid parameetrid ja omadused kõrge-pinge toide, enne kui osta või saada meil kõrge-pinge toide otse.Me kohandada vastava kondensaatori parameetrid vastavalt omadused kõrge-pinge toide. .Meie ettevõte on spetsialiseerunud kavandamise ja arendamisega erinevate osooni torud.Kui te ei saa leida õige osooni toru, saame R&D ja tootmine vastavalt oma vajadustele. . . . .

sku: k35715

Toide Vahelduvvool
Toite Allikas A. C. Allikas
Tüüp Osooni Generaator
Funktsioon Steriliseerida
Õhu Maht 50m3/h
Kasutamise Tingimus Leibkonna
Taotlus 4000M3/40T
Hapniku Üle 5L/min
Tuule kiirus STANDARD
Brändi Nimi Pinuslongaeva
Päritolu Mandri-Hiina
Anioon Tihedus nr lonizer
Kohaldamise Ala >61㎡
Mõõde Muud
Formaldehüüdi Eemaldamise Määr 99.99%
Võimsus (CFM) AAAAA
Stiil Õhu Puhastaja
Pinge (V) 100-240V
Benseen Eemaldamise Määr 99.97%
Võimsus (W) 300W
Müra Kuni 20dB
Paigaldamine Kaasaskantav

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…