6 TK veepudeli Filtrid, Asendamine Varuosade Osad Brita BB06, Brita Tugevate Külgedega Ja Sport Filter Vee Pudel

0 Reitingud
€10.15 €13.19

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Vee Pudel Filter on tehtud toidu-grade, plii-vaba, ja BPA-vaba materjali.Kasutame 100% valitud kookospähkli koorega carbon block Sri Lanka, mis suudab tagada maksimaalne filtreerimine ja puhtama vee võimalik.

See Vee Pudel Filter ühildub Brita BB06, 060258363241, ja kõige Tugevate Külgedega Vee Pudel, Uute Brita Sport Pehmete Külgedega Vee Pudelid ja Roostevabast Terasest Vee Pudel(Kui sa ei ole kindel, kas oma vee pudel sobib meie vee pudel filter, saad kontrollida, mis on vahetatav filter mudeli nr.allosas vee pudel.)

Naudi värsket vett, asendades oma filter iga 2 kuu tagant või 40 gallonit, olenevalt sellest, kumb jõuab esimesena üle otsustab vee tingimustes.

Vee Pudel Filter võib asendada kuni 300 standard 16.9-unts plastist vee pudelid.Nii et filter võib mitte ainult vähendada oma kulusid, vaid ka vähendada jäätmete kohta, plasti ja kaitsta keskkonda.

Vee Pudel Filter on väga lihtne paigaldada ilma tööriistadeta.Siiski paigaldamise meetodid TUGEVATE KÜLGEDEGA PUDELID ja SPORT PUDELID on erinevad.

SEST Brita BB06

Materjal: plastik

värv: Must+Valge

Pakendi Sisu:

6 x Vee Pudel Filtrid

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k115845

Brändi Nimi Cikuso
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…