14 Sideaine Kotid A6 Nahast Viljavihu-Kaas, 6-Rõngad Eelarve Sideaine Raha Ümbrik, Raha Säästmise Sideaine (Roheline)

0 Reitingud
€11.75 €18.36

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kaas sülearvuti sideaine on valmistatud kvaliteetsest PU nahk, veekindel ja vastupidav, ja magnetilise luku saab kergesti avada ja sulgeda, et kaitsta oma eraelu puutumatust; seal on 6 roostevabast terasest sideained, mis võimaldab teil paindlikult lisada või eemaldada notepads.

Seal on palju peidetud kupeed ja pliiatsi taskud ees ja taga kõrge kvaliteediga ja odav sideaine.Lukuga sideaine tasku on täiuslik ladustamiseks pangatähed, arveid, raha, kupongid, kaardid, templid ja muud väikesed esemed.

Sobiv suurus ja kerge kaal, see sobib nii kooli -, kontori -, reisi-ja perekonna kasutuses kui raha ümbrikus rahakott.Halda täitmata dokumentide, raha hoiustamine, ja jälgida rahalaekumised ja-maksed igal ajal, kõikjal.Kaas A6 sülearvuti isikliku planeerimine sideaine on peen kingitus lõpetajad, õpetajad, juhid, jne.See sobib ka Jõulud, uusaasta, sõbrapäev, sünnipäevad ja erinevate pühade ajal.

Värv:roheline

Materjal:PVC

Pakendi Sisu:

1 x PU nahk sideaine sülearvuti

12 x A6 lukuga ümbrikud

2 x paberkotid

2 x isekleepuvad etiketid

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k3553

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…