Lint Lõigatud Klipp Office Lindi Lõikur Mini Ripsmete Pikendamine Lindid Dispenser Office Candy Värvi Käsi-Tearable Roostevabast Sawtooth

0 Reitingud
€2.46 €4.92

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Lint Lõigatud Klipp on ideaalne neile, kellel on vaja lõigata lint kiiresti ja täpselt.Oma hea kvaliteedi tagab sujuva lõika iga kord, mistõttu on lihtne käsitseda.Sobib kasutamiseks mitu korda, see klipp on must-olla iga toolkit.

Nimi: Macaron värvi mini lõikur

Stiil: valge, sinine, roosa

Tera: roostevaba teras

On olemas: 20-25mm lai lint

Nimekiri:

käsi tape dispenser*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Lihtne Lindi Lõikamine: See mugav ja praktiline tööriist, mis aitab teil cut tape kiiresti ja täpselt koos sisseehitatud tera ja clip disain.See parandab ka teie tööd tõhusamaks säästes teie aega ja vaeva.

2.Suurepärane Vastupidavus: Nautida kauakestev kasutada meie lint-lõigatud klipp on valmistatud roostevabast terasest materjali.Oma tugeva konstruktsiooniga tagab, usaldusväärne ja ohutu täitmise aastaid.

3.Õmblusteta Lindi Lõikamine: Ei ole vaja käärid või nuga see lint lõigatud klipp.Lihtsalt klamber lint arvesse lihtne-to-use-klambri ja pisar ta maha lõpetada lõikamine.Lihtsa disaini ja mugavust, teeb ta peab olema vahend, mis tahes töökohal.

4.Suurem Efektiivsus: Tõsta oma töökohal, see lint-lõigatud klipp, mis tagab sujuva lõigatud, jättes ei ole kahju paberile teibiga.Saavutada puhas ja professionaalse ilme, mis säästab teie aega ja tagab puhas lindi lõpuni.

5.Suurendada Oma Töö: Hoidke oma lint-ülesannetega seotud organiseeritud ja tõhus see mitmekülgne lint lõigatud klipp.Sobib erinevatel juhtudel, näiteks kontoris, koolis või kodus, ja ühilduvust lindi erinevad tüübid.

sku: k32445

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…