10TK Cute Cartoon Vähe Loomade Trükipaber Kaart Pea Kaardi Tagasi pakkematerjal DIY Kingitus Teenetemärgi Õpilased Kirjatarvete

2 Reitingud
€0.35 €0.52

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Uued ja kvaliteetsed!

Kirjeldus:

1. Unikaalne kolmemõõtmeline cartoon disain: Selle kaardi kate võtab cartoon disain esile selle, mis muudab tavalise kaardi hõlmab rohkem elav ja huvitav ja paneb inimesed sära hetkel.Samal ajal, kolme-mõõtmeline disain muudab ka kaardipesa kaas rohkem puutetundlikud ja stereoskoopiline.

2. Kõrge kvaliteediga materjale: meie kaart pea dekoratiivsed mälukaardi kate on valmistatud kvaliteetsest materjalist, mis on vastupidav ja kerge ning suudab kaitsta oma kaardi kriimustustele.

3. Lai kohaldatavus: Selle kaardi katet on võimalik kasutada eri tüüpi kaarte, nagu ID-kaart, krediitkaart, bussi-kaardi, üliõpilase ID-kaart, jne., täita oma erinevaid vajadusi.

4. Ideaalne kingitus valikud: see atraktiivne mälukaardi kate saab mitte ainult rahuldada oma isiklikke vajadusi, aga samuti antakse sõbrad ja pere ideaalne kingitus, mis sobib mis tahes festival või eriline sündmus.

Materjal: Paber moos

Värv: Nagu näha

Suurus: Viide pilt

Pakett sisaldab: 10TK

Märkus:

1. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage viga 1-3mm.

2. Kuna erinevates arvutites erinevate display värvidega, täname oma arusaamist, tegelik toode värv võib veidi erineda pildil.

sku: k339469

Brändi Nimi SDJZT
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

avatar

halvim pood Isegi kui seal on toode, mis on puudu, siis ei ole nad kunagi selle tagasi

avatar

halvim pood Isegi kui seal on toode, mis on puudu, siis ei ole nad kunagi selle tagasi

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…