Raamat Tähistab Mandala Diamond Maali Raamat Marks 12TK DIY Diamond Kunsti Nurgas Järjehoidjad Diamond Maali Nurgas Järjehoidja Teemant

0 Reitingud
€15.82 €22.60

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Raamat Tähistab Mandala Diamond Maali Raamat Marks 12TK DIY Diamond Kunsti Nurgas Järjehoidjad Diamond Maali Nurgas Järjehoidja Teemant [LIHTNE KASUTADA]Esiteks rebida kaitsva kile mandala diamond maali raamatu märke, siis kalla vastav diamond number talale, dip pliiatsiga liimi.Lõpuks kinni vastava ruudu number, et teemant kunsti nurgas järjehoidjad.

[VASTUPIDAVAST MATERJALIST]Mandala diamond maali raamat kaubamärgid on peamiselt valmistatud Kõrge kvaliteediga materjalidest, mandala diamond maali raamat märgid, vastupidav ja vastupidav, tugev adhesioon, teemant maali nurgas järjehoidja ei ole lihtne kukkuda ja deformatsioon.

[TÄIUSLIK DISAIN]Need mandala diamond maali raamat märgid on kolmnurkse kujuga, et hästi kaitsta nurgas oma raamatu lehekülgi.Mandala diamond maali raamat tähistab ka on ilus dekoratsioon, et kaubamärgi edu lugemisel.

[WIDE KASUTATUD]Mandala diamond maali raamat märgiseid saab kasutada mitte ainult järjehoidjad, teemant kunsti nurgas järjehoidjad on ka kena dekoratiivne element.Kasutada mandala diamond maali raamat märgid, et kaunistada oma teataja, planeerija või isegi oma office ' i memod.

[KENA KINGITUS]Diamond kunst lehekülg järjehoidjatesse saab mobiliseerida esteetiline tunne ja loovuse lastele, teismelistele ja täiskasvanutele, mandala diamond maali raamat märgid on ka suurepärane kingitus sõpradele, raamat, bookworms, raamatu klubi liikmed, nad on väga populaarne naiste seas.

suurus: 10 x 10cm

Materjal: Akrüül

värv: Mitmevärviline

Pakendi Sisu:

12 x Raamat Märgid(Stiil, nagu on näidatud pildil)

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k360872

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…