Tihend Kaabits Set Tihend Karbiid Kaabits Vahend 3tk Lai Kaabits Kit Teraga Kaabits žiletitera Täpsuse Eemaldamist Auto

0 Reitingud
€23.54

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Toote Kirjeldus:

Süsiniku Tihend Kaabits puhastab pinnad paigaldamiseks uued tihendid.Valmistatud kasutades kuumtöödeldud süsinik terasest ja kõrge kvaliteediga kroom vanaadium teras tugevus, vastupidavus ja korrosioonikindlus, meie käsi skreeperid on üles ehitatud, et saada tööd teha.See kaabits vahend võib olla ka tugev ja täpne auto rooste eemaldaja ja hermeetik kaabits.Kui kaabits on piisavalt pikk, et kraapima raskesti ligipääsetavate tihendid.See raskeveokite tihendi eemaldaja vahend tunneb valguse käed, ideaalne põhjalikult kraapides süsiniku puhas tihendid ilma liiga palju vaeva.Kui kraapides serv on piisavalt terav, et lõigata läbi süsiniku ja mootori gunk ja saab esitada teravam serv, kui sinu töö seda nõuab.Kui kaabits käepide funktsioone, ergonoomiline disain, mis annab kindel haare, mis takistab kaabits käsi tööriist libisemist nagu te puhastada või eemaldada tihendid.See tihend kaabits automotive vahend on võimeline võitlus kõige süsiniku kraapides töökohti, muutes selle tihend tööriist suur lisaks iga 's tööriistakomplekt.

Toote Spetsifikatsioon:

Nimi: Carbon Auto Tihend Kaabits

Materjal: süsinikusisaldusega teras

Suurus: 23, 10, 24mm/0.9, 0.4, 0.94 cm laius;

220, 265, 315mm/8.7, 10.4, 12.4 tolli pikk

Neto kaal: 439g/1lb

Pakkeleht:

Süsiniku Auto Tihend Kaabits*3

Vaata rohkem toote detailid

1.Parandada Töö Efektiivsust: Võimas ja täpne, see auto süsiniku tihend kaabits puhastab süsiniku akumulatsiooni pindadelt selleks, et paigaldada uued tihendid ilma liiga palju vaeva.

2.Mitmekülgne: lisaks teenindavad süsiniku kaabits, et see pikk-reach kaabits on suurepärane tihendi eemaldamise vahend raskesti ligipääsetavate tihendid puhastada teras -, kummi -, või roostes pindadele.

3.Vastupidavast Materjalist Valmistatud süsiniku teras ja kroom vanaadium terasest tugevuse ja vastupidavuse, on see raskeveokite teraga kaabits on vastupidav rooste ja korrosiooni eest.

4.Ergonoomiline Käepide: Ennetada sa libisemist töötades, see kaabits tihend tööriist funktsioone, ergonoomiline kindel-käepide, mis annab võimendada raskemaid tihend koristustööde.

5.3 1 Komplekt: Valmistatud kuumtöödeldud teras musta oksiidi viimistlus rooste vastupanu, meie 3tk tihend kaabits tööriista komplekt sisaldab 0.9, 0.4, ja 0.94 tolli lai; 8.7, 10.4 ja 12.4 tolli pikk.

sku: k3128

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…