Raamatu Omanik Otsad Metallist Raamat Sirkel, Anti-Slip Alalise Bookends Korgiga Raamaturiiul Organisatsiooni Tarvikud Raamatud Video Mängu

0 Reitingud
€10.03 €20.06

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Otsin vastupidav bookend oma laua?Otsida enam kui meie metall-raamat seisab!4 anti-tõsta vaht padjad alt, ei võimalda need raamatuid kadumist või painutamine.Plus, oma klanitud disain täiesti sobib erinevate kodu stiile, muutes neid ideaalne õpilastele, üliõpilastele ja spetsialistide jaoks.

Tehnilised andmed:

Toote materjal: Metall

Toote kaal: umbes 500g

Toote suurus: umbes 19.5*13.6*10.5 cm/7.68*5.35*4.13 tolli

Pakkeleht:

1 paar* Metallist raamat seisab

Vaata rohkem toote detailid

1.Tugev ja Vastupidav: Tehtud kvaliteetne metall-lõng, need raamatud on, ei ole lihtne deformeeruda või rooste.Nad saavad hoida oma raamatuid turvaliselt ja vältida nende kukkumist üle.

2.Suurepärane Stabiilsus: Hoida oma raamatuid ohutu meie metall-raamat seisab.Featuring 4 anti-tõsta vaht padjad, nad tõhusalt vältida libisemist ja kahju.Plus, nad kaitsevad oma töölauale ja raamaturiiul kriimustuste.

3.Uuenduslik Disain Raamat Lõpeb: hoides oma raamatuid puhas ja püsti need metallist raamat seisab, saate säästa ruumi oma riiulid ja vältida nende kadumist või painutamine.Säilitada kogenud otsima oma kodus või kontoris.

4.Laialdaselt Kohaldatav: Need lihtsad ja stiilne metallist raamat lõpeb laud on täiuslik lisaks kõigile home decor.Oma elegantse disaini, seda on võimalik sobitada erinevate kodu stiile ning on laialdaselt sobib büroo -, õppimis -, ja kolledži dorm.

5.Suurepärane Kingitus: Anna läbimõeldud ja praktiline kingitus broneerida armastavad meie vastupidav metallist raamat seisab.Aidata oma lähedasi, klassikaaslased, õpetajad ja sõbrad kaitsta oma raamatuid kulumist, suurendades samal ajal oma kogemuse.

sku: k308491

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…