Pikk Laine Küünal Hallituse Epoksü Casting Vaik Hallitusseened Samba Küünal Seep Kristall Ehted Tegemise Mold DIY Jaoks Käsitöö

0 Reitingud
€9.22

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Pikk Laine Küünal Hallituse Epoksü Casting Vaik Hallitusseened Samba Küünal Seep Kristall Ehted Tegemise Mold DIY Jaoks Käsitööna Meie unikaalne laine-kujuline küünal hallitus on valmistatud orgaanilise räni, mis on keskkonnasõbralik, pehme, korduvkasutatavad ja vastupidav, talub kõrge, madal temperatuur, pole lihtne kahjustada ja crack.

Selline hallitus on uudne disain, vahetatavad style, lihtne vabastada ja puhastada.Läbipaistvad vormid saab teha peen dekoratiivsed küünlad.

See on väga sobiv teie ja teie pere, et teha DIY koos.Küünal hallitus on parim vahend oma lastele, et kasvatada huvi teha kingitusi käsitsi.

Võid lisada ka kuivatatud lilled, pärl pigmendid, mica pulber, sära, sära ja litrid pimedas pulber vaik hallituse saada värvi hallitus.

Värv: läbipaistev valge

Materjal: silikageel

Suurus: umbes 25cm

Pakendi Sisu:

1 * Pikk Laine Küünal Hallitus

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k297404

Materjal Silikageel
Päritolu Mandri-Hiina
suurus about 25cm

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…