Ancel S100 Auto Suitsu Lekke Detektor EVAP Vaakumi Leke Diagnostika Tööriist DC12V Kütuse Toru Lekib Lokaator Auto Lekib suitsuandur

4 Reitingud
€61.43 €141.59

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Ancel S100 Auto Suitsu Lekke Detektor Automotive EVAP Vaakumi Leke Diagnostika Tööriist Gaasi Lekke Õli Toru Detektor Suitsu Generaator

Ancel S100 Auto Suitsu Lekke Detektor on professionaalne auto toru leke tuvastada vahend.See aitab meil seisukoht, autod, mootorrattad lekke kohta torustikus kiiresti ja täpselt ,nagu :

EVAP Süsteemi

Vaakum Lekkeid Katse;

Sisselaske Süsteemi Katse

Heitgaasisüsteemid, Test,

Kütusepaagi Süsteemi Katse

Turbo Test,

Jahutuse Süsteemi,

EGR-Süsteem,

Karteri Süsteem

Mida Võib S100 Teha?

Miks valida ANCEL S100?

1.Lai valik rakendusi

Avastada lekke torusüsteemide autod, mootorrattad, mootorsaanid, off-road sõidukite, Atv-d, kerged veoautod ja speedboats paadid.Töötab kõik auto teeb ja mudelid.

2.LEIDA IGAT TÜÜPI LEKIB:

Kui S100 suitsu lekke detektor võib teha järgmised tööd - EVAP süsteemid, testimis -, vaakumi lekked, low pressure turbo lekib, sisselaske kollektorid -, jahutus-ja väljalaskesüsteemi, uks & windows tihendid, EGR-süsteemi katse, mitmesugused toruliitmikud, test, õli lekib, ja rohkem!

3.VÕIMAS SUITSU:

Varustatud ANCEL on viimase suitsu generaator ja 1/2PSI kõrge rõhu ühik, mis tagab pideva väljund suur kogus suitsu.Tihe suitsu väljund tuvastab isegi väikseim lekib ja aitab diagnoosida rikkeid kiirelt ja täpselt.Oluliselt parandab tõhusust diagnoosi.

4.KVALITEETSE TÄITMISE:

Kõrge temperatuur on tekkinud töötamise ajal suitsetamine masin, mis põhjustavad sisemised osad lõplikult laguneda kõrgetel temperatuuridel ja masin enam ei tööta.Seetõttu S100 suitsu masin kasutab tahke, paks metallkonstruktsioon, et kaitsta sisemist osad soojust, mis oluliselt pikendab kasutusiga.

5.VÄIKE SUURUS :

Kõige suitsetamine masinad on suhteliselt suur, mis on takistuseks, kui transportimist ja ladustamist neid.See masin kaalub vaid 3 kilo, on väike ja kerge, mistõttu ei ole ainult lihtne säilitada, vaid ka lihtne transportida.See on asendamatu vahend iga auto omanik.

6.OHUTU KASUTADA:

Pidevalt muutuvas materjalide ja parandada kütte -, infotehnoloogia -, suitsu toodetud S100 suitsu masin on keskkonnasõbralikud ja ohutud.Kui töötemperatuur on masin ületab 75°C, siis sulgeb automaatselt.See tõhusalt tagab ohutuse iga auto omanik.

Kuidas teha lekke katse?

1. Kinnitage konks seade.

2. Lisada töökoda air adapter üksus.

3. Ühendage toitejuhe vooluvõrku.

4. Kruvi suitsu voolik üksus.

5. Täida suitsu õli (mineraalõli baasil) arvesse üksuse kaudu täitke avamine peal.

(Märkus: õli tase ei tohi olla suurem kui taseme indikaator. )

6.Ühendage tehase õhu juurdevoolu.

7.Ühendage sõiduki 12V toide.

8. Kehtestada töökoja õhku üksus. 9.

9. Keera flow control nupp vastupäeva avatud õhuvoolu.

10. Lülitage toide tagaküljel üksus, siis seade hakkab tekitada suitsu.

11. Kehtestada suitsu arvesse süsteem

MIKS SA VAJAD S100 SUITSU MASIN?

Unmetered õhu sisenemist mootori põhjustab igasuguseid lahja tingimused.Sa ei näe lekib abita suitsu.Vaakum liin saab lihtsalt muutunud avatuks aja jooksul, aga vaadata ok.O-rõngad võivad muutuda kõvaks ja enam seal.Plastikust osad võivad olla lahutatud või pragunenud.

Heitgaasi lekke võib olla kahjulik teie tervisele ja võib põhjustada backfiring aastal carbureted autod.Saate kasutada S100 suitsu masin, et aidata leida heitgaasi lekib, töötab ilma mootori ja väljagaasitamine ise.

Saate suitsetada test EVAP süsteemid, vaakumi lekked, madalsurve turbo lekib, sisselaske kollektorid -, jahutus - / EGR / väljalaskesüsteemi, kulunud kummist, tihendid, mansetid, pistikud, ja rohkem.

Tänapäeva autod, paljud check engine koodid on esitatud maha õhu/vaakumi leke.Kiiresti numbrite probleem hoiab kokku teie aega ja raha, poes ja aidata kodu mehhaanik leida probleemi selle asemel, et lihtsalt muutuvad osad.

Suitsu Lekke Detektor ANCEL S100

Pakendi Kaal: 1.4 kg

Põhiseade mõõtmed: 9.3 cm x 16cm x 7cm

Paki Mõõtmed: 15.8 cm x 23.5 cm x 11.5 cm

Väljundrõhk:0.5 PSI

Toodangu Maht:

Toide:DC12V

Praegu:5AMP

Toote Pakend:

1tk * ANCEL S100 Auto Suitsu Lekke Detektor põhiseade

1tk * toitejuhe

1tk * Konks

2pc * EVAP Komplekt

1tk * Suitsu Tarne Voolik

1tk *Õhu-Adpt

sku: k44840

Brändi Nimi ANCEL
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

avatar

Aitäh toode sobib retsept

avatar

Suitsetamine masin töötab nagu kirjeldatud, kiire shipping aitäh... A ++

avatar

Müüja võttis kõik kahtlused, suurepärane teenindus ja väga hea kvaliteediga seade. Ma olen Veendunud,

avatar

Suurepärase kvaliteediga, soovitan

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…