Jelly Kotid Kaasaskantav Retro Jelly Basket Lihavõtted Veekindel Reisikott Jelly Korvi Beach Bassein Töö Lihavõtted Kott

0 Reitingud
€7.74 €15.49

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Seda lapsed rannas kott on ideaalne beebidele dušš ja lõbus.See on valmistatud vastupidavast materjalist, mis talub liiv, vesi ja päike.See on puhverdamine mõju, mis kaitseb teie elementide mõju.See on saadaval erinevaid värve ja mustreid, mis on lihtne sobitada kõik riided.See on suur mälumaht, mis mahub rätikud, mänguasjad, suupisted ja rohkem.Et sinu täna ja nautida randa koos oma lastega!

Suurus: lahti: 49.5*48cm kokku pandud: 24*21*9.5 cm

materjal: PP

Nimekiri:

Jelly Kotid *1

Vaata rohkem toote detailid

1.Pikaajaline kasutamine: kasutada saad Sa seda lapsed rannas kott aastaid.See on valmistatud taaskasutatavate ja pestav materjal, mis on vastupidav ja korduvkasutatav.See vähendab ka jäätmete ja kaitseb keskkonda.

2.Ainulaadne Välimus: lihtne ja stiilne disain, see lapsed rannas kott seisab välja tõrjuda.Ta on kõrge elastsuse, mis võimaldab seda, et mahutada kõik teie beach vajadustele, alates mänguasjad, rätikud.

3.Lihtne võistluse: See, lapsed, rand kott on kõik-mängu õõnes-nikerdatud disain, mis on armas ja pilkupüüdev.Kaasas ka ilus tarvikud teha oma väetid välja paistma.

4.Ruumikas ja mugav: See, lapsed, rand kott on ideaalne kaaslane teie beach seiklusi.See on suure võimsusega disain, mida saab hoida kõiki oma rand esemed.See on lihtne paigaldada ja kasutada, nii et saate lihtsalt haara see ja minna.Ärge jätke see hämmastav beach kott!

5.Mitmel eesmärgil : Kas te peate mänguasi hoiukorv, puhkus, pidu kott, ostukott, või kingitus korv Lihavõtted, Jõulud, lapsed, dušš, või teemastatud sünnipäev, seda lapsed rannas kott on ideaalne valik.

sku: k2617

Mudeli Number Veekindel reisikotid Beach Bassein Tööd
Kuju Ristkülikukujuline
Muster Kolme-mõõtmeline Tüüp
Vorm Kolme-mõõtmeline Tüüp
Päritolu Mandri-Hiina
Funktsioon Öko-sõbralik
Tüüp Ladustamise Kotid
Materjal Plast
Kasutamine Reisi

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…