Laetav Kerge Töö Magnet-LED Torch Veekindel Töö Tõrvik Kodu voolukatkestustega Ja Hädaolukordade

0 Reitingud
€14.15 €19.66

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Laetav Kerge Töö Magnet-LED Torch Veekindel Töö Tõrvik Kodu voolukatkestustega Ja Hädaolukordade

[Laetav Kerge Töö]tugevast ABS materjalist ja alumiinium, korrosioon-vastupidavad ja löögikindel.Veekindluse tase on kõrge, kuid ärge pange seda vette, mille kokkupandav disain, saate säästa ruumi, see valgus on lihtne teha.

[USB Laetav]See kaasaskantav magnet kerge töö on sisseehitatud laetav aku ja USB-port, seda saab laadida arvuti abil ja laadija, seda saab kasutada 3-8 tundi pärast täielikult laetud.Tüüp-C port saavad tasuta kasutada oma nutitelefoni või muude USB-toega seadmed hädaolukorras.See on power indikaator funktsiooni, et aidata kasutajatel teame, ülejäänud võimu kerge töö.

[Tugev Magnet & Konks Disain]töö valgus on tugev magnet, mis saab kindlalt kinnitada, et ühtegi metalli pinnale.Töö kerge pea seda saab pöörata 360°, ja seisma saab volditud ja pöörata 180°, mis võib pakkuda teile mitme nurga alt valgustus.Konksu saab riputada muid objekte erineva nurga alt, mida saab täielikult vabastada oma käed ja teha oma tööd mugavamaks.

[2 valgusallikad & 7 Valgustus Režiimid]Meie magnet laetav töö taskulamp on 2 erineva valgusallika: LED / COB.Ja 7 erinevat valguse režiimi: high brightness/madala heleduse/strobo (LED), kõrge heledus, madal heledus/red light/punane valgus, strobo (COB).Lihtne kasutada, lihtsalt vajutage nuppu, et lülituda heledust, et täita oma erinevaid vajadusi.

[LAIALDASELT]Meie LED laetav töö taskulamp on kompaktne ja lihtne kaasas kanda, ideaalne avarii auto remonti öösel, kodu valgustus, telkimine, öine kalapüük, matkamine, voolukatkestustega.Kaaslane tööle või läheb läbi, see LED valgus on mugavam ja annab teile suurema meelerahu!

Värv:punane

Materjal:ABS

Suurus: 5.5 x 3.5 x 12.8 cm

Pakendi Sisu:

1 x Valgustus kerge töö

1 x Tüüp-Cdata-kaabel

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k250529

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…