1 Komplekt LED Head Light 360° Reguleeritav Kaldenurk Esitulede Taskulamp Liikumisandur Jaoks Kalapüük

0 Reitingud
€13.53

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

[360°Reguleeritav Kaldenurk & Liikumisandur]peas lamp on 90°, vertikaalne reguleeritav ja 360° pöörde valida erineva nurga all, alla või vahele, saate sära tahes suunas, mis sulle meeldib.Vajutage pikalt nuppu, et lülitada sisse/välja "Liikumisandur Mode", lihtsalt laine oma käed peale tulede sisse ja välja lülitada väljas vilkur.Vabastades käed, mugavam väljas reisida.

[Multi-mode LED Head Light Lamp]LED-esituled on varustatud 5 valgustus režiimid: väike, kerge, tugev valgus ,strobo SOS,pool valgust,ja SOS punane sinine valge valgus, strobo.Super ere LED Head Light Lamp, millel on pöörlev zoom funktsioon, see saab sisse, et tulvaprožektor ja tähelepanu keskpunktis , ja kiirituse kaugus võib ulatuda 300-500 meetrit.

[IPX6 Veekindel ]väljast kaitse aste on IPX6 veekindel, mis tähendab, LED vilkur on kaitstud pritsiva vee vastu mis tahes nurga alt ja see teeb ohutu kasutada isegi vihmase ilmaga; Pea Valguse Lamp salongi võtab kvaliteetse leak-tõend, veekindel juhtmestik tagada, et sinu tuled on alati ka vihma.

[Laadimine USB & Aku Indikaator]LED Head Light Lamp toetuse Liik-C laadimine(1800mah akud), mis on väga mugav meie igapäevaelus kasutada.Ja tuge 4-25 tundi pikaajaline kasutamine erinevates režiimides.Reaalajas jälgida võimu, lihtne teada, ülejäänud power igal ajal kasutamisel.

[Mugav ja Kerge]elastne peapael saab kergesti kohandada pikk, et täiesti sobivad teie pea suurusele,sobib täiskasvanutele ja lastele.Suure võimsusega Pea Valguse Lamp on vaid 4.8 oz ja te ei tunne väsinud, isegi siis, kui te kannate seda pikka aega.Kaevurid Pea Valguse Lamp tagab võimas funktsioone, samas tagab mugavuse.

Värv:Nagu näha

Materjal:ABS

Pakendi Sisu:

1 x juhataja hele

1 x USB kaabel

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Umbes Dropshipping

1) Me aktsepteerime dropshipping, meil on palju kogemusi dropshiping ja ei pane mingeid reklaame ja materjalide järjekorras.

2) Me võtame CSV-fail (Excel Fail) käepide et lahtiselt tellimusi.Sa lihtsalt pead maksma ühe korra Kristiaed.ee.Me käitlemise teie tellimuste accoring-exceli fail.võite saata meile CSV-fail, mis on kõikide kontaktide customerrsquos andmed (Nimi, e-Posti aadress etchellip) ja et info( värv, suurus).Ma teile pakkuda kogu hind.Sa lihtsalt vaja panna üks, et Kristiaed.ee, pärast maksad selle eest.Meil saad laadida oma faili oma süsteemis ja käitlemise teie tellimuste accoding oma faili.

Pärast seda, kui me laeva välja et, ma saadan tagasi CSV-faili jälgimise koodi.

sku: k264834

Sertifitseerimine PUUDUB
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…