Tundsin, Juhatuse Laste Hariduse, Teaduse, Õpetamise Õppimine Haridus Juhatuse alushariduses Laste õppevahendite

0 Reitingud
€13.87 €21.00

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

ÕPETAMISE TUNDSIN, LAUAD LASTELE: Tundsin süžeeskeemile seatud väikelastel, tundsin, plaadid, mis on piisavalt suur lastele 4 vastupidav aasad.Luua ja kujundada oma lugu

Tundsin kuju on valmistatud kõrge-kvaliteet tundsin, mis on mugav ja ohutu puudutada.Tundsin paneelid on valmistatud vastupidavast ja tugevast vildist.Koos isekleepuvad magic punkti, ei magnetid vaja, lihtne riputada seinale või muudes kohtades.

[Suurepärast Õpetamise Mänguasi]: See on lõbus art väljend mäng kogu perele.Lapsed ja vanemad saavad suhelda erinevate talu elemendid luua erinevaid loomingulise ja haridusliku stsenaariumid.

Lai valik kasutusalad: lapsed tundsid storyboarde saab kasutada käsitöö mänguasju väikelastele.Kui kokku pandud, see on ilus dekoratiivne töö see on täiuslik lisaks klassiruumid, magamistuba, lasteaiad ja playrooms.Teie laps võib olla lõbus ja säde oma kujutlusvõimet igal ajal, kõikjal tunda süžeeskeemile komplekt.

[IMELINE KINGITUS LASTELE]: Koolieelse hariduse, tundsin tegevust lastele, vaikne aeg, jutustamise.Täiuslik õpetamise abi lasteaed ja pere aeg.See on ka magus sünnipäeva kingitus väiksed.

Värv:Nagu Näha

Materjal:Keemia tunda

Suurus:104x75cm

Pakendi Sisu:

1 * Õpetamine tundsin juhatus

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k22952

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…