2024 Kawaii Laua Kalender Cartoon Armas Loom Mini Desktop Märkus Coil Kalender Päevakava Planeerija Desktop Notepad Kalender

0 Reitingud
€1.61

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Uued ja kvaliteetsed!

Kirjeldus:

1. Unikaalne cartoon disain: meie mini desktop väike laud kalendri armas ja elav multikas loomade pildid, mis suurendab lõbus ja elujõudu.Kas kodus, koolis või kontoris, võib see tuua naeratus oma igapäevast elu.

2. Peen ja praktiline: laua kalender võtab kvaliteetse paber-ja selge printimise tehnoloogia näidata kuupäeva, nädala ja kuu selgelt, mida on mugav korraldada ja jälgida oma töö, uuring ja elu planeerida.Samal ajal, oma väike suurus saab ka salvestada oma töölaual ruumi.

3. Saadaval kogu aasta vältel: meie mini desktop kalender hõlmab kogu aasta, mis aitavad teil säilitada korrapärane elu kokkulepe kogu aasta jooksul.

4. Ideaalne kingitus: ainulaadne ja armas multikas laua kalender on ideaalne kingitus sünnipäev, uus aasta, Jõulud või mõni muu eriline sündmus.Kas on lapsed, sõbrad või kolleegid, see on meeldiv üllatus.

Materjal: Paber

Värv: Nagu näha

Suurus: Viide pilt

Pakett sisaldab: 1TK

Märkus:

1. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage viga 1-3mm.

2. Kuna erinevates arvutites erinevate display värvidega, täname oma arusaamist, tegelik toode värv võib veidi erineda pildil.

sku: k22407

Stiil Tabel kalender
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi SD&HI

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…