Sport Rätik Treening Rätikud Jõusaalis Higi Super Absorbent Ja Kerge, Kiiresti Kuivav Sport Rätikud Seljakott Rannas Telkimine

0 Reitingud
€7.47 €10.67

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kiiresti kuivav sport rätikud mingit vajadust.Kas te teete jooga, jooksmine, jalgrattasõit, või tõste kaalu, need rätikud hoiab sind kuiva ja mugav.Valmistatud vastupidavast ja pehme materjal, neid saab kasutada palju aastaid.Ideaalne sportimiseks armastavad kõik tasemed.

Kirjeldus:

Kangas: Nano microfiber kiire-kuivatamine fiber

Koostis: 85% polüester + 15% nailon

Tehnilised andmed: 80X120CM/2.62*3.93 jalga

Kaal: ette heite piirmäär 135 g

Ladustamine suurus: 16X8X5CM/6.29*3.14*1.96 aastal

Pakkeleht:

1*Sport rätik

Vaata rohkem toote detailid

1.Pehme Puudutus: See sport rätik on valmistatud microfiber, et ei ole lisaaineid ja on keskkonnasõbralik.Seda saab imama higi ja kiiresti vee ja kuiva kiiresti.See on ideaalne kõikidele spordi-või välistingimustes tegevus, mis nõuab rätik.

2.Quick dry: Need treening rätikud jõusaalis higi on kuivamise kiirus, mis on 4 korda kiirem kui nende kaal vees ja 10 korda kiirem kui tavaline puuvill rätikud, muutes neid ideaalne intensiivse kasutamise ja higi.

3.Mugav kaasas Kanda: Ükski asi, mida teil on vaja neid, meie kiire kuivamise sport rätikud sobivad iga kord.Nad on väikesed ja kerged, nii et saate pack neid lihtsalt oma kott või kohver igapäevaseks kasutamiseks, professionaalse spordi koolitus, või reisida.

4.Mitmeid Funktsioone: on Valmistatud kõrge-kvaliteet microfiber, meie spordi rätik on pehme, imav, ja kiiresti kuivav.See on ideaalne, kasutades jõusaal rätikuga higi, on camping rätikuga väljas lõbus, või rannas rätikuga vedeleb mere ääres.See on lihtne kokku voltida ja ladustada lukuga EVA puhul, et saate võtta oma seljakott.

5.Suurepärane Kingitus Andes: Meie spordi rätik on mitte ainult suur kuivatamiseks maha higi ja niiskuse eest, vaid ka stiili juukseid ja pakkimine kerge.See on valmistatud pehmest ja absorbeeriva materjaliga, mis kuivab kiiresti.Suurepärane kingitus endale või oma spordi ja treeningu nautimiseks sõbrad ja pere.

sku: k199960

Funktsioon Quick-Dry
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal 100% Polüester

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…